Śmietnisko > Off Topic
wybory 2015
sztosz:
Część z was naprawdę pojebało ostro. Ludzie piszą jak PiS'owi odjebało, a wy pojebani odpowiadacie "A PO też było złe". Więc jak PO to była banda złodziei, to PiS powinien dostać przyzwolenie na to co odpierdalają z TK?
"ubóstwiany NIEPIS"
Wrzucasz do jednego wora wszystkich kto tylko nie jest za PiS'em. I do tego jeszcze insynuujesz, że jak komuś się nie podoba co PiS wyprawia to musi koniecznie ubóstwiać kogoś innego. Albo jesteś tak bezdennie głupi, że naprawdę w to wierzysz. Albo tak bezdennie głupi, że wierzysz w to, że ktoś na twą żałosną manipulacje nabierze.
GlassCutter:
--- Cytat: sztosz w Grudzień 23, 2015, 15:07:08 ---Wrzucasz do jednego wora wszystkich kto tylko nie jest za PiS'em.
--- Koniec cytatu ---
Ty wrzucasz do worka "pisiury" wszystkich którzy nie są zauroczeni oddolnie organizowanymi marszami w obronie koryta demokracji. Nie miej pretensji że ktoś niechcący wrzucił Ciebie do swojego. Zresztą gdybyś czytał uważnie nie napisałbyś tego co wyżej ;)
sztosz:
Gdzie niby ja wrzucam "wszystkich którzy nie są zauroczeni oddolnie organizowanymi marszami[...]".
Zacytuj, mądralo.
"[...]gdybyś czytał uważnie[...]"
Zacytuj proszę co takiego nie uważnie przeczytałem mądralo. Tylko spróbuj tym razem to zrobić w odniesieniu do moich słów, a nie jak zwykle oderwane od nich zupełnie.
GlassCutter:
Nie zacytuję bo nic takiego nie napisałeś :D Sorry mój błąd.
Soulscream:
--- Cytat: sztosz w Grudzień 23, 2015, 15:07:08 ---Część z was naprawdę pojebało ostro. Ludzie piszą jak PiS'owi odjebało, a wy pojebani odpowiadacie "A PO też było złe". Więc jak PO to była banda złodziei, to PiS powinien dostać przyzwolenie na to co odpierdalają z TK?
--- Koniec cytatu ---
Kto mieczem wojuje to od miecza ginie. Andrzej Duda prosił o brak jakichkolwiek większych ruchów na szachownicy przed wyborami. Tam gdzie jest akcja tam jest reakcja. Dla mnie "Trybunał Konstytucyjny" jest tylko kolejną instytucją w walce między partiami. On nie broni szarego obywatela. On broni interesu partii. Nie jest niezawisły i nigdy nie był od samego początku.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej