Śmietnisko > Off Topic

wybory 2015

<< < (3/31) > >>

Qlko1:

--- Cytat: GlassCutter w Październik 27, 2015, 13:29:07 ---gościowi którego wypromowało po na fali popularności kukiza ;)

--- Koniec cytatu ---
To internetowa plota. Naprawdę niewiele warta teoria spiskowa, chociaż dobrze przemyślana i jak widać podchwytywana. Doceniam pomysłodawcę, kimkolwiek jest.

Czy mi coś odpalili? Trochę za wcześnie o tym mówić, ale zapewne nic. Mój kandydat nie zdobył mandatu w swoim okręgu. Zagłębie PiSu (ponad 50%) i PSLu ( ponad 10%) - czyli oba zdecydowanie powyżej wyniku "ogólnokrajowego". Byłem świadomy tego, że szanse są jakie są.

[BU FU] Karas:
wlasnie tego nam brakowalo w kraju, hochsztaplerskiej banksterki u wladzy...

Qlko1:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Październik 27, 2015, 15:25:45 ---wlasnie tego nam brakowalo w kraju, hochsztaplerskiej banksterki u wladzy...

--- Koniec cytatu ---
Kolejna internetowa plota.

BTW uwielbiam płacz frankowiczów na forach. Banksterzy to, banksterzy tamto. Olaboga złodzieje.
Ale będzie minusów.  :D

Edit: mogę prosić o wydzielenie wątku? Bo lekki offtop.

GlassCutter:
Jebać frankowiczów którzy nie potrafią wziąć odpowiedzialności za swoje czyny. Karaś +1. Jak człowiek coś zapierdoli to idzie siedzieć, jak bank zacznie spekulować walutami to "no trudno stało się, w ciągu 2 miesięcy straciliście 1/3 siły nabywczej. Ale spoko dalej macie tyle samo złotówek na koncie więc luz".

Szakal:
http://steamcommunity.com/app/375030/#scrollTop=0

Korwin The Game

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej