Śmietnisko > Off Topic
wybory 2015
GlassCutter:
W takim razie jestem zaniepokojony. Skoro nie Kukiz i Krul no to drogą eliminacji: Pis nie, PSL też nie bo wspominałeś że coś tam z ekonomią masz wspólnego czyli na krusie nie jesteś. Lewica nie, komuniści z razem też nie. Pozostają 2 opcje: 3 raz dymanko, albo sweter startujący po to by zabrać głosy kukiza i krula, zbierający na wiecach po kilkanaście osób :-\
Qlko1:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 27, 2015, 12:17:19 ---albo sweter startujący po to by zabrać głosy kukiza i krula, zbierający na wiecach po kilkanaście osób :-\
--- Koniec cytatu ---
Mam zupełnie inne doświadczenia z owych wieców. Pracowałem jako szef sztabu jednego z okręgów ;)
GlassCutter:
I to się tu nadaje 8)
bonus: https://www.google.pl/search?q=petru+wiec&safe=off&client=ubuntu&hs=Xj4&channel=fs&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAgQ_AUoAmoVChMI19m31MjiyAIVorxyCh1McAPh&biw=1366&bih=673
Qlko1:
--- Cytat: GlassCutter w Październik 27, 2015, 12:39:46 ---I to się tu nadaje 8)
--- Koniec cytatu ---
Nie zrozumieliśmy się, mam inne odczucia bo pracowałem w kuchni tego wszystkiego. Eventy każdej z partii tak wyglądają i tak są kręcone.
Ale wiesz z czego to wynika? Cholernie ciężko znaleźć i zgromadzić o godzinie 12 w dniu roboczym tabun ludzi do pokazania się liderem. Bo ludzie po prostu pracują.
Może w Partii bezrobotnych, kiedy się taka objawi, na eventach w tygodniu będą tysiące buziek przed kamerami. Łatwiej też ma Korwin - wystarczy, że rodzice dadzą zwolnienie z lekcji :)
Zdziwiłbyś się też do czego w szkoleniach z marketingu politycznego nawołują szkoleniowcy ??? Np. Pan Sergiusz Trzeciak.
Pomijając całkowicie kwestie poglądów, praca jest naprawdę ciekawa i sporo można się przy kampanii nauczyć.
GlassCutter:
No cóż mam nadzieję że odpalili Ci coś z tych 30 baniek które wezmą przez 5 lat i nie dałeś się frajerzyć za friko gościowi którego wypromowało po na fali popularności kukiza ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej