Forum Gry > Inne gry

Wildstar

<< < (12/15) > >>

sztosz:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Październik 21, 2015, 12:26:33 ---Sztosz bo jest regułą to co napisałem a Borderlands tą regułę potwierdza. :)

--- Koniec cytatu ---
Kręcisz tak, że powinieneś politykiem zostać. To Borderlands jest wyjątkiem, czy potwierdza regułę? Zdecyduj się chłopie. A jeżeli potwierdza regułę, to dlaczego zrobili grę PEGI 18, skoro chcą przyciągnąć jak najwięcej dzieci? Zupełny brak logiki.

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Październik 21, 2015, 12:26:33 ---Nie wiem po co te wywody skoro rzeczywistość i tak pokazuje co innego :P

--- Koniec cytatu ---

Niby co innego rzeczywistość pokazuje? Rzeczywistość nie pokazuje że wyjątki potwierdzają reguły, tylko że ludzie to idioci. A jeżeli jesteś w stanie przedstawić jakikolwiek wyjątek który potwierdza jakąś regułę, to bardzo chętnie przeczytam twój wywód, byle by miał sens.

Filip Bonn:
Dżizas...
Już Tobie pisałem o chemi, tak? To sprawdź sobie o jakie wyjątki chodzi. Co jeszcze mam Ci pisać jak nie dociera...

A odnośnie Borderlands miałem na myśli to że mimo bajkowej grafiki jest szczegółowa. Więc mówiąc delikatnie nie zrozumiałeś, za to usilnie czepiles się tych dzieci.

Qlko1:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Październik 21, 2015, 13:06:02 ---Już Tobie pisałem o chemi, tak? To sprawdź sobie o jakie wyjątki chodzi. Co jeszcze mam Ci pisać jak nie dociera...

--- Koniec cytatu ---
Wyjątki potwierdzają jedynie istnienie pewnych odstępstw od przyjętych reguł. Nie znam przypadku, kiedy zaprzeczenie reguły potwierdza jej prawdziwość.

To jak powiedzieć, że urządzenie jest bardzo bezpieczne, a że upierdoliło Ci ręce przy łokciach, to tylko wyjątek potwierdzający regułę.

Filip Bonn:

--- Cytat: qlko1 w Październik 21, 2015, 13:50:51 ---Wyjątki potwierdzają jedynie istnienie pewnych odstępstw od przyjętych reguł.

--- Koniec cytatu ---

Przecież cały czas o tym piszę.

sztosz:
Tak się tej chemii uczepiłeś to podaj linka. Bo chcesz tego czy nie, ciężar dowodowy jest po twojej stronie.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej