Forum Gry > Inne gry

Wildstar

(1/15) > >>

Filip Bonn:
Ok, kto grał, gra, zna kogoś kto zna kogoś kto gra?

Ktoś może wypowiedzieć się na temat PvP w tej grze i pozostałych aspektach?

sztosz:
Grałeś w WOW? Różnica jest taka że skille których używasz są kierunkowe, tzn. pasek 2x5 przed tobą, albo półkole przed tobą, i zanim go użyjesz to pojawia się na "ziemi" pokolorowane pole gdzie go będziesz używał, tak żeby ty widział i wróg widział i mógł spieprzyć. :) Dałem sobie spokój po dojściu do 10 lvl'u.

Soulscream:

--- Cytat: sztosz w Październik 15, 2015, 12:35:47 ---Grałeś w WOW? Różnica jest taka że skille których używasz są kierunkowe, tzn. pasek 2x5 przed tobą, albo półkole przed tobą, i zanim go użyjesz to pojawia się na "ziemi" pokolorowane pole gdzie go będziesz używał, tak żeby ty widział i wróg widział i mógł spieprzyć. :) Dałem sobie spokój po dojściu do 10 lvl'u.

--- Koniec cytatu ---

W wowie tez masz skillshoty :P. Różnice są większe bo Wildstar był zrobiony dla graczy którzy uważali, że vanilla wow to świetna gra (nie jest) i jak się okazało po prostu nie jest ;).

sztosz:
Ja w WOW robiłem raidy w WOTLK 2 klasami a heroici to chyba wszystkimi :) Naprawdę tak w głębi ten wildstar niczym szczególnym od WOW'a się nie różni. To już bardziej się WOT od Warthunder GD różni :)

Soulscream:
Różni się i to bardzo dużo, nie chodzi o rajdy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej