Forum Gry > Inne gry

World of Warships & Beer

<< < (12/36) > >>

Doom:
Wczoraj wypilem tylko 3 litry ciemnego, za Malo aby miało to wpływ na moje pisanie nawet wczoraj...

Do wspólnego plywania trz sie pisze, samemu bywa ti frustrujące. Nick jak main w eve, do zaoferowania przekrój sprzętu od 1 do 6 z pominięciem lotnisk

Qlko1:

--- Cytat: Doom w Październik 12, 2015, 13:08:48 ---Wczoraj wypilem tylko 3 litry ciemnego

--- Koniec cytatu ---
Coś godnego polecenia?

Doom:
Litewskie ciemne z ziołami. 7.5% jesli na cos takiego patrzysz. Kupuje tobw jednym przybytku u nas w ktorym leja to z beczki do plastikowych butelek przez co znajomi jak mnie z tym widza w pierwszej chwili krzywią sie myslac ze w biedronce jakiegoś mocarza kupiłem :P
Wersja konkretnie butelkowana z kapslami itp jest sprzedawana pod nazwa... Eee.. Vilanus albo jakos tak

Qlko1:

--- Cytat: Doom w Październik 12, 2015, 13:31:37 ---Litewskie ciemne z ziołami. 7.5% jesli na cos takiego patrzysz. Kupuje tobw jednym przybytku u nas w ktorym leja to z beczki do plastikowych butelek przez co znajomi jak mnie z tym widza w pierwszej chwili krzywią sie myslac ze w biedronce jakiegoś mocarza kupiłem :P
Wersja konkretnie butelkowana z kapslami itp jest sprzedawana pod nazwa... Eee.. Vilanus albo jakos tak

--- Koniec cytatu ---
Na % w piwie nigdy nie zwracałem uwagi, od % jest samogon :)

Znaczy to bardziej produkt regionalny i średnio dostępny. Cóż, zostaje mi porter żywiecki, czarna fortuna i wyrób własny :)

Isengrim:
A mnie niestety nicka (zarówno "ogólnego", jak i Evkowego, w wersji ułacinnionej ;) ) zajumano i mam jakąś głupią jedynkę na końcu.

Doom, nie kupujesz tego piwa aby w Służewieckim Polewie z Beczki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej