Eve Online > Dyskusje ogólne
Powrót starego gracza
Qlko1:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Wrzesień 10, 2015, 08:23:19 ---tylko, ze jak trafisz speed lock campe z protkiem to mowisz pozdro 200m, bomberkiem spada sie tylko przez wlasne lamerstwo. poza tym tylko 30m
--- Koniec cytatu ---
Wygoda lotu po regionie za wygodę robienia misji :)
Filip Bonn:
Jakbym złożył bombera za 200m też miałby 800 dps.
:>
Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka
Xar:
Szczerze mówiąc nie ma do czego wracać, ot twórcy Eve znaleźli sobie niszę i teraz już tylko doją naiwnych. Gra jest strasznie słaba i nie ma jakiejkolwiek przyszłości, a najśmieszniejsze jest to, że z graczy robi się idiotów przez wmawianie im jacy to nie są super elitarni - oczywiście wszystko po to, żeby zarabiać na ich głupocie pieniądze. Dzięki grze (mimo, że słabej) czują się dowartościowywani, więc wciąż przy niej trwają. Tania i oczywista manipulacja, ale na sporą ilość otumanionych ludzi to chcąc nie chcąc wciąż działa.
Reasumując: lepiej poczytać dobrą książkę, niż tracić na to czas.
Qlko1:
Bez rolpleja? Bez patetycznej muzyki? Bez cnót strażnika?
Zawiodłem się na Twoim poście.
[BU FU] Karas:
zenujaca proba trolowania.
przychodzisz tu na forum TEMATYCZNE, w swoich swiecacych teczowych cizemkach pedalstwo+5. i probujesz wciskac jakies bzdury ktore generalnie ch kogo obchodza. bo gdyby nawet kogos obchodzily. to pewnie ci ludzie siedzieli by na forum gw2. i powiedz mi chlopcze, na co ty liczysz?
zrob screena z ewki, na obecna chwile tylko pajacujesz wypowiadajac sie o czyms czego nawet na oczy nie widziales.
ja przynajmniej mam gw2 na dysku
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej