Eve Online > Dyskusje ogólne
Powrót starego gracza
Qlko1:
--- Cytat: [HU] Khaleesi Montegro w Wrzesień 09, 2015, 10:29:56 ---Czemu najmniej sensowny? Nie zarabia się już na misjach tak jak kiedyś? Czym amarzy robią misję w.sumie mogę.zrobić 2 chary jeden pod misję amarskie a drugi pod matarskie. Nigdy nie byłem w caldari i galente milicji tam też takie zarobki są?
--- Koniec cytatu ---
Chodzi o tier w milicji. Wysokość tiera (przewagi jednej milicji nad drugą) decyduje o tym czy za misję LVL4 dostaniesz 20k LP czy 50k.
Caldari i Gallente od dłuugiego czasu mają lvl2 (więc bonus wynosi 0). Amarr powoli zaczyna stabilizować lvl 2, podczas gdy matarzy mają tier 3 (niech mnie ktoś poprawi, latam w caldarskiej więc nie mam podglądu).
Sytuacja ogólnie jest taka, że amarzy odbijają powoli systemy, co oznacza że matarom tier za jakiś czas spadnie. Ale przez kilka miesięcy ani jedni ani drudzy nie będą mieć sensownej przewagi do drukowania LP na misjach.
[HU] Khaleesi Montegro:
Wczoraj matarzy mieli tier 4 ale na styk, rozumiem że zarobki wszędzie takie same tylko zależne od tieru, czym robią misję amarzy?
[BU FU] Karas:
houndem, jesli juz musza
[HU] Khaleesi Montegro:
Ktoś może to potwierdzić? Kiedyś słyszałem ze tam się bomber nie sprawdza? Czemu jeśli już muszą?
FITTIpalti:
Bo nikomu się nie chce farmić lepiej kupić plexa sprzedać i mieć 1 B na zakup 1500 tristanów na 1 rok grania...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej