Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
[BWTF] Nightwisherek:
No nie powiem narracja jakby Polska odzyskiwała niepodległość...a jak sie dogadacie (czyt. skonczy sie wojna) to będziecie łazić smutni i wkurwieni :D
[WILD5] Gagat:
Eh my to i tak robimy tylko dla funu. Nul jest tak zjebanie pusty, jest taki brak kontentu, że łapiemy się za każde gówno jakie się da. Niestety przyzwyczailiśmy się trochę do nie grania aktywnego. Logujemy tylko wieczorem żeby postrzelać i tyle. Próbujemy coś zmienić, ale obecnie nie ma czego zmieniać. Ta gra realnie zdycha coraz szybciej na naszych oczach. Teraz chyba już tak serio. Większość kluczowych zmian wprowadzonych przez ccp tylko wbijalo gwoździe do trumny. Zjebali już chyba wszystko co mogli, a teraz raczej jest już za późno żeby to odkręcić. Życie, jak tylko pojawi się lepsza gra to trzeba opuścić statek zanim zatonie :)
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Zgudi:
--- Cytuj --- jak tylko pojawi się lepsza gra to trzeba opuścić statek zanim zatonie
--- Koniec cytatu ---
Szybko się nie pojawi.
Elite Dangerous ma duży, złożony świat i naprawdę sporo contentu, ale nikt tam nie dba o balans statków przez co ledwie kilka z nich nadaje się do PVP. Co gorsza silnik źle radzi sobie z liczbą graczy w jednym miejscu większą niż 5 i do dziś tego nie raczyli naprawić. Star Citizen ma potencjał i wiele ciekawych mechanik, ale po 7 latach produkcji dalej brakuje mu 99% obiecanych światów, w dodatku to wciąż tylko hyde park do zabawy lubiący się od czasu do czasy wyłożyć na pulpit a nie pełnokrwiste mmo. Infinity: Battlescape daje trochę nadziei z racji, że ma znakomity silnik zdolny obsłużyć większe bitwy ale to gra indie robiona przez mały spłukany zespół od 15 lat nie mogący znaleźć ani kasy ani sponsorów aby pchnąć temat do przodu. No Man's Sky, Dual Universe, Space Engineers? To gry nastawione głównie na zbieranie surowców i budowanie, PVP jakoś szczególnie nie wspierają a przynajmniej nie w takim zakresie jak EVE.
Jest coś innego jeszcze?
[WILD5] Gagat:
W ostatnich latach mnie wciągnęły rust, Arma 3 mody i Escape front tarkov. Ale nie na tak długo jak EVE :)
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Zgudi:
Ja w Armę przestałem grać jak rok temu straciłem postać z 60 levelem w KOTH na którą robiłem 2 lata. Są tam teraz jakieś nowe dobre i dopracowane mody w które ludzie chętnie grają czy stara bieda?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej