Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (121/138) > >>

PAwulonek:
ja pierdziu wy jeszcze to trzymacie ;D ;D ;D

Phunas:
jakie WY, ostatnim razem jak sprawdzałem to jesteś w corpie, mości panie.

[BWTF] Nightwisherek:
Zagadajcie może do ex-CBC new pvp corpa - na pewno Wam pomogą :) Słyszałem, że minionki moga im buty czyścić. :)

[WILD5] Gagat:
wystarczy, że moje czyszczą. 
Pierwsza "bitwa" za nami ;]. Z pomocą Bucków, odnieśliśmy niewielkie zwycięstwo. Niestety żeby zmusić ich do wydoku musimy kręcić ich systemy, co nas zbytnio nie cieszy, bo na sova to my ten tego.., ale cóż, dla kontentu trzeba się poświęcać ;]. Będziemy działać dalej, aż do chwili gdy oni zapłaczą większemu bratu w rękaw ;]. Póki co, nasz najnowocześniejszy i najwytrwalszy statek kręcący nody całą dobę, o kryptonimie Funas cały czas jest na posterunku i dokuje tylko żeby zatankować paliwo do kufla. Cały czas wymyślamy co zrobić żeby się nie narobić, a pozabijać jakby nie było z 10x większy alliance. Jakieś pomysły na kontre przeciw muninom mając conajmniej 2x mniej osób ? ;]. Bo my coś tam mamy, zobaczymy czy zadziała ;]

[WILD5] Gagat:
Po buńczucznych filmach i zapowiedziach szkieletów, że łatwo zdobędą sova chyba coś się zmieniło. Wysłali maila, że chcą rozmawiac, na timery przestali przylatywać i zadzwonili po swoją mamę, hordę. Dla wszystkich tych co myślą, że można gryźć i kąsać, muszę powiedzieć, że najpierw ktoś musi wyjść z domu żeby go ujebac w nogę. Oni nie dość, że się zabarykadowali, zastawili drzwi od pokoju szafa, oddając resztę mieszkania, to zadzwonili po chycla. No nic, chyba w swoim stylu powiemy im żeby skapitulowali, albo płacili nam za rent. Tak oto ratlerek wystraszyl wielkiego chłopa z bejsbolem. Dalsze wydarzenia będziemy przedstawiać na bieżąco :)

Update do akcji dolancza też NC w superach. Bo przez przypadek mogliśmy postawić jakas cytadelę, żeby nie musieć cały czas rolować w therze i liczyć na połączenie. Taka gra, tacy ludzie :). Phunas już ponoć obmyśla zemstę i plan na następny urodzaj kontentu :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej