Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
[WILD5] Sindri Egdald:
--- Cytat: steven0ise w Lipiec 08, 2019, 14:48:20 ---to przyleć z flotą drekavaków na anchorze (którym to anchorowaniem się tak brzydzicie) zamiast spierdalać przed byle 2 bckami z rapierem
--- Koniec cytatu ---
zeby robic 5j 2h a potem dostac 50 karierów xD?
[BU FU] Karas:
--- Cytat: steven0ise w Lipiec 08, 2019, 14:51:26 ---karaś ty wiesz że ja cie lubię ;)
--- Koniec cytatu ---
Steven, hehe serio wyciągasz tą sytuację.
Powiem tak, mój skill podpowiada mi, że to jest sytuacja NO GO: ]
mieliście 2bc rapiera i 3cynabale. co dawało wam 3x tyle depsa co my mieliśmy, a na dosatek rapier czyli kontrola na 70km. No nie powiesz mi, że gdyby doszło do sytuacji, że Twoja flota ma 3xnano cruz+hecare wchodziłbyś jak dzik w grządki w taką flote. mieliście wszystkie atuty w reku. DPS, tank, liczby i controle grida z rapiera.
Mimo to i tak wygraliśmy
\o/
yeeeaaaa: ]
heheeheh
https://zkillboard.com/related/30002457/201906302000/
steven0ise:
korales leciał sam tam do was nie wiem po co, pewnie chciał dropnąc nyxa albo capsa na was
sindri wytłumaczę ci to jak krowie na rowie
w geminate był zakaz dropienia na small/midle size gangi. To o czym wszyscy piszą jeszcze się nie wydarzyło więc przylatując do nas tydzień
temu flotą na close a anchorem mogę ci zagwarantować ze nikt by nie dropnął 50 capsów na was, ba nawet 10 kapsów. Wszystkie kapsy w tym czasie już były w dronkowie.
Ci co mieli je w geminate to tzn "spare ones" lub solo. Te solo zresztą czesto umierały od róznych gangów w samym BWF bo nikt nie krzyczał o pomoc
bo wiedział ze to jest zabronione.
jak czytam twoje posty to mi sie przypomina tytus z mediamarkt
[SHCK] Crushall:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Lipiec 08, 2019, 13:01:15 ---@Crushall mogło tak, być nie przecze.
Ale, To wy macie na intelu co do was leci i w czym, to raz. 2 to wy u siebie możecie zrobić niespodzianke i cyno upss surprise madafakerz: ]
Przylatujący gang już się nie zmieni, tzn przylatuje się w konkretnej liczbine i konkretnym setupem. Że tak powiem karty na stole. Bo od nas cynem raczej baaardzo ciężko dostać w gratisie.
Tak więc jeśli kolega znał dane wejściowe i mimo wszystko podiął decyzje, że wchodzi w to. To była jego decyzja. W takim układzie, cała inicjatywa była po jego stronie.
To że ktoś tam blobuje normalna sprawa, tzn nie ma nigdy fair, bo fair jest nie mierzalne. Bo a to liczby a to waga statków a to skill. Normą jest, że lecąc do kogoś zazwyczaj trzeba przyjąć że dostanie się dużo liczniejszą flote na pysk... jeśli wogóle.
Chujowe natomiast są, afterparty campy, capitalowe spawny i płacze, że spierdalamy, a oni się zebrali, a my pizdy tylko raciarki zabijamy, a jak już flota to uciekamy... no jak starcie jest skazane na 100% porażke to oczywiście że spierdaczamy i to do lokalsów należy próba wyłapania, a nie płacz, że nie podaliśmy się na talerzu.
zawsze zjadą się jakieś ale. ważne natomiast jest aby coś latać próbować i nie chować się za plecami capitaloweg spawna: ]
--- Koniec cytatu ---
Nikt nie ma pretensji, to po prostu było zabawne jak tłumaczył że myślał że będzie walka 1 vs 1 :) Było dużo śmiechu z niego na comsach :P
[WILD5] Gagat:
Niektórzy to mają kompleks słabszego który chce dorównać. Tylko nie wiem do czego. Minionkom nigdy nie bym potrzebny większy brat, bo same se zapewniają kontent i tyle :) Jak ktoś poprawnie odczytuje grida, to nie znaczy, że się boi tylko, że nie jest debilem
Wysłane z mojego Archos 50 Saphir przy użyciu Tapatalka
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej