Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

The minions - dyskusja

<< < (101/138) > >>

[BU FU] Karas:

co ja pacze.

steven0ise:
to przyleć z flotą drekavaków na anchorze (którym to anchorowaniem się tak brzydzicie) zamiast spierdalać przed byle 2 bckami z rapierem

[BU FU] Karas:
stivi, teraz ty możesz przyleciec do nas... tylko śpiesz sie bo nie wiadom,o czy adres niebawem nie bedzie nieaktualy: ]

steven0ise:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Lipiec 08, 2019, 14:50:12 ---stivi, teraz ty moszesz przyleciec do nas... tylko śpiesz sie bo nie wiadom,o czy adres niebawem nie bedzie nieaktualy: ]

--- Koniec cytatu ---

karaś ty wiesz że ja cie lubię  ;)

[NOGRL] Asm Nihouyah:

--- Cytat: [BU FU] Karas w Lipiec 08, 2019, 07:20:29 ---hehe, zabawne jest to, że dosłownie kilka H wcześniej pisałem tu na centrali. że nie ma qrwa zabawy. tzn oni nie przylecieli się bić, lub choćby sprawiać pozoru bicia się. Od razu flota capsów i wyjebane. Dlatego nie wieże ni chuja, że będzie jaka kolwiek strefa bez niedojebania mózgowego.

--- Koniec cytatu ---

Wygląda że siedzicie w pechowej lokalizacji - macie zasięg BO od was na systemy w TKE, a to generalnie gwarantuje, że Horda was stamtąd wyblobi. ;) TKE jest przeznaczone dla krabienia (za info z reddita: "Kalevala - drop everything on anything, including white-listed streamers"), jesteście zagrożeniem dla krabów, to was usuwają; po prostu pechowo wam się trafiło z zasięgami.

Ładnie ich farmicie póki co, trzymać tak dalej, miło patrzeć jak wygrywacie w iskach z blobem. ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej