Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
The minions - dyskusja
[WILD5] Sindri Egdald:
--- Cytat: steven0ise w Lipiec 08, 2019, 15:03:30 ---jak czytam twoje posty to mi sie przypomina tytus z mediamarkt
--- Koniec cytatu ---
a jak czytam twoje to widze to
[BWTF] Nightwisherek:
o jak słodko, zawsze możecie spróbować zrobić ustawkę w drejkach (ale w drejkach, a nie trig) i będziecie mieli 1 vs 1 o ile dolecicie do umówionego systemu ^^
Veldsper:
--- Cytat: [BU FU] Karas w Lipiec 08, 2019, 13:01:15 ---Chujowe natomiast są, afterparty campy, capitalowe spawny i płacze, że spierdalamy, a oni się zebrali, a my pizdy tylko raciarki zabijamy, a jak już flota to uciekamy... no jak starcie jest skazane na 100% porażke to oczywiście że spierdaczamy i to do lokalsów należy próba wyłapania, a nie płacz, że nie podaliśmy się na talerzu.
--- Koniec cytatu ---
wy griefujecie - to najniższa forma pvp - ktoś przyleciał do was i potraktował poważniej jak ludzi a nie zwierzęta... i się zaczeło...
na tym właśnie polega pvp karasiu że trzeba być gotowym naprawdę a nie w gówno frejce latać i kozaczyć jaki to ja nie pan w 12 we frejkach a 500kk.
śmieszne to... wsiądźcie w dredy, zróbicie poważny suicide - nawet milicjanci to potrafili zrobić... gra się kończy a wy ciagle nie pojeliście czym jest pvp w tej grze...
a jak ci się nie chce, jesteś stary i zmęczony i masz wyjebane... to go goonsów ciach :) na emeryturę.
[WILD5] Sindri Egdald:
--- Cytat: Veldsper w Lipiec 08, 2019, 16:10:28 ---zróbicie poważny suicide
--- Koniec cytatu ---
ty pierwszy, kupic ci wybielacz?
Isengrim:
Troche smutne Steve, że z osoby zainteresowanej small gang PVP stałeś się obrońcą bloba. Sam zżymałeś się jeszcze parę miesięcy temu, że ktoś Wam dropił na łeb Aeona w lowsecu i nic mu nie mogliście zrobić, bo to był alt Snuffów. A teraz proszę, 50 Carrierów na 20 Minionków jest spoko?
Szkoda, że jak Gooni przylecieli orać Was i Waszych fumfli z NCdot to nie byłeś taki hardy i nie pingowałeś o tych 50 Feroxów co to mogło być 75 Cormorantami, i w ogóle.
Mam nadzieję, że Wasi koledzy w t3 trochę się obsrali jak wylądowało na nich 90 bomberów i Kikimor.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej