Eve Online > NoobGarten
Statek do misji l3-4
Kiki McArron:
ManganMan nie za bardzo rozumiem. W stabberze mam 6 High Slotów na których mogę umieścić max 4 turrety i 2 launchery. Jak zainstaluję tylko 4 turrety to mam mniej dpsa niż wówczas gdy dołożę do tego 2 missile.
Coritsikaela Enth:
Jedno konto do pvp, drugie do kerbirki - taki widze najefektywniejszy model -> dopóki ich nie doexpisz to lekki boost opłacając je plexami.
Wiem że można taniej, - wiem że doświadczony gracz zrobi lepiej. Ale są gry dużo droższe i dużo gorsze. Więc polecam zainwestować troche w eve, nauczyć sie gry nie patrząc na to, że pare złotówek popłynie - bo później gra odda od siebie mega fun.
Im bardziej "ekonomicznie" podejdziesz do gry na początku - zarówno względem tracenia kredytów na statki do spadania jak i "oszczędzania" na grze płacąć plexami za isk a nie a abonamentem, tym szybciej i efektywniej się zniechęcisz.
Takie jest moje zdanie, które jest subiektywne i możliwe, że reszta Centrala Warriorów zaraz mnie za to zbashuje :)
Edit: co do misji - z c3 nie masz nic, a c4 sensowne są tylko w null... w high sec to nie zarobisz... a nie znająć nulla od strony pvp, o kerbirzeniu nie ma mowy. Straciłem pare ładnych tengu myśląć, że "wiem co robie" ... a nie wiedziałem :) co sprowadza imo do początku mojego posta - 1 charem uczysz się strzelać, drugim zrabiasz ;) jak nauczysz sie strzelać to nie będziesz potrzebował pytać czym robić misje bo sam wymyślisz lepszy fit niż dostaniesz na centrali...
Kiki McArron:
Dzięki Corit za porady egzystencjonalne, na pewno skorzystam. W sumie to alta już mam tylko narazie nie chcę go opłacać. A wracając do moich pytań odnośnie obecnego fita stabbera i przyszłego Typhona? Jakieś uwagi?
[VIDE] Herezja:
Z ciekawości pytam. Jak stoisz ze skilami do dron?
Coritsikaela Enth:
Stabber sie do misji nadaje jak seicento do raidów samochodowych... a Typhoon... ech.. :S do misji? ech... w high czy null?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej