Eve Online > NoobGarten
Statek do misji l3-4
Doom:
--- Cytuj ---I jeszcze jedno, co znaczy że "heavy missile launchery które spamują heavy missile"
--- Koniec cytatu ---
W skrycie ze szybko strzelają. Jak masz luzem wyrzutnie, nie pogrupowane to pierwsi zdarzy wypluć drugi pocisk zanim aktywujesz ostatnia. Jesli chodzi o skill plan to nie podam Ci szczegółów, poniewarz nie wiem co tak naprawde masz. Mogę Ci podać ogulniki, natomiast o szczegółach pogadaj np z qlko na chacie skoro oferowal pomoc. Rurkę generalnie sfitowalbym na t2 tan w postaci 1 em hardener, dwa therm i jedna repka, na med generator skoków, pozostale sloty med i low prąd i bcs żeby rakiety lepiej bily, opcjonalnie target painter albo co takiego. Na gore polecalbym Ci uzbrojenie w rapidy na heavy missile - szybciej wyskilujesz niż cruise missile, ponadto aby strzelać z cruise w Male cele przydatne są dobrze rozwinięte skile na celność rakiet. Nie orientuje sie w obecnych możliwościach dronkowych typhonow wiec tu powiem najmniej, ale jako minimum 5x malych do zwalczania drobnicy reszta wedle uznania - ja np rozwazalbym sentry, bo nie lubię czekać az spaslaki typu heavy wrócą po zezarxiu czegos, albo doleca do kolejnego celu
Kiki McArron:
Doom poszukałem trochę i rozszyfrowałem twoje skruty, nie wiem tylko co to są generatory skoków. Jak mi to napiszesz to wrzucę skill plan jaki mi wyszedł w EVE Mon. Narazie mam 29 dni skillowania ale nie wiem ile się będą te generatory skillowały. I jeszcze mam pytanie czy zanim wyskilluję wszystko na T2 to warto zafitować BS-a w podobnej konfiguracji ale na t1 tam gdzie nie mogę t2 czy to bez sensu. I jeszcze bym był wdzięczny za jakąś propozycję fita do stabbera którym latam tak żeby dps był jako taki i cap na dłużej niż 4 min starczał. Do tej pory stosowałem taki fit:
220mm Medium 'Scout' Autocannon I
Prototype 'Arbalest' Heavy Assault Missile Launcher I
Prototype 'Arbalest' Heavy Assault Missile Launcher I
10MN Afterburner II
Adaptive Invulnerability Field II
Explosive Deflection Field II
Large Shield Extender II
Shield Power Relay II
Shield Power Relay II
Gyrostabilizer II
Gyrostabilizer II
Medium Core Defense Field Purger I
DPS mam spoko na l2 misje ale capa mi na 4 min starcza
ManganMan:
Pierwszy błąd: Mieszanka giwer. Lepiej mieć tylko 1 typ broni dla maksymalnego DPS-a ;)
Wysłane strzałą na twoje drzewo :)
Zsur1aM:
--- Cytat: ManganMan w Sierpień 08, 2015, 19:59:14 ---Pierwszy błąd: Mieszanka giwer. Lepiej mieć tylko 1 typ broni dla maksymalnego DPS-a ;)
Wysłane strzałą na twoje drzewo :)
--- Koniec cytatu ---
Uczyl noob newbiego :P
Stabber ma tylko 4 turret pointy.
ManganMan:
--- Cytat: Zsur1aM w Sierpień 08, 2015, 20:18:48 ---Uczyl noob newbiego :P
Stabber ma tylko 4 turret pointy.
--- Koniec cytatu ---
Noob, który w pokrewnej grze (sorry trolle, ale w WoW'a i jego klony nie gram :P) zdobył nieco wiedzy na ten temat ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej