Eve Online > NoobGarten

Statek do misji l3-4

<< < (5/23) > >>

Doom:
Mówią czy Ty mu dasz, bez brania kasy od kogoś innego.
Nie? To powstrzymajcie się z tego typu radami do czasu aż zada pytanie w stylu "mam skile, mam kase na co radzicie się przesiąść"

[VIDE] Herezja:
Bądźmy szczerzy. Obecnie najbardziej noob friendly jest sprzęt galante i dronki.

Kiki McArron:
Siemka koledzy. Dzięki za liczne porady, sorki, że się nie wypowiadałem do tej pory ale służbowo w Szczecinie byłem i ni chuj nie miałem czasu. Doom dzięki za wyjaśnienie skrutów, swoją drogą to niezły ze mnie tępak, że nie zajażyłem co znaczą skruty MWD i AB skoro używam te moduły cały czas lol. Chętnie bym podyskutował online na temat fitów i tego co skillować pod kątem obecnie misji l3 i l4 ale tak żebym nie tracił czsu i żeby te skile mi się przydały później do PVP bo misje są niemal tak nudne jak kopanie skałek i chcę je robić możliwie krótko tak tylko żeby trochę isków uzbierać i oklepać się z lataniem. Problem z dyskusjami online jest taki, że żona ma wyraziła aprobatę na mój powrót do eve ale pod warunkiem że nie będę gadał przez komunikatory a jedynie używał klawiatury bo gadanie ją mocno wkurwia a wkurwiona żona to same prolemy więc pytanie czy to nie stanowi dla was kłopotu.
Narazie po przeczytaniu waszych opinii skłaniałbym się ku zastosowaniu się do porady dooma odnośnie bs-a (puki co mam 20mln SP, matarskie shipy do BC-ka włącznie mam wyskilowane na lvl5 i sporo SP włożyłem w sprzęt pod te statki więc chyba bez sensu teraz zaczynać skilować shipy innych frakcji)i w związku z tym mam pytanie czy możecie mi wrzucić jakiś skillplan na Typhona (czy ten ship przyda mi się później do PVP?) I jeszcze jedno, co znaczy że "heavy missile launchery które spamują heavy missile"

luko:
Miałem podobnie ze skilowaniem, aż trafiłem do pewnego korpa i okazało się że moje matarskie statki nie wpisują się jakoś w doktrynę i zarobkowanie w WH. Wyboru nie było trzeba skillować gallente, teraz w sumie dochodzę do wniosku że jednak tengu by się przydało, tak więc no cóż będę miał za ponad miesiąc już 3 rasę pod cruzy na 5. Skillowanie matarskich BC i BS okazało się stratą czasu, bo jedynie BSem latalem sisterkowe misję L4 dawno temu w HS.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Filip Bonn:
Teoretycznie to wh daje możliwość latania największą ilością statków, bo jest to dobre miejsce wypadowe do PvP w wh,LS,null ale jak widać w praktyce wszystko zależy od ludzi.

Byłem kiedyś w korpus wh z gościem który uważał się za grand-master-ol-dirty-pvp-king ale na PvP do null nigdy nie chciał lecieć bo jak twierdził "tam się spada"

Wysłane z mojego MotoE2(4G-LTE) przy użyciu Tapatalka

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej