Eve Online > Dyskusje ogólne

PLEX kosztuje ponad 1B ISK

<< < (13/25) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: Dormio w Lipiec 30, 2015, 14:46:22 ---Czyli wg Ciebie qlko1 pisze krótko i zwięźle ?
A może to MortimerPL jest oszczędny w słowach ?

--- Koniec cytatu ---

Dormio nie udawaj i tak wszyscy wiedzą, że dobrze zrozumiałeś o co chodzi.  :P

MortimerPL:

--- Cytat: qlko1 w Lipiec 29, 2015, 22:57:06 --- Świat jest prosty tylko dla idiotów, oni nie muszą się przejmować jego złożonością.

--- Koniec cytatu ---

Poważnie? 
No popatrz, a mi się wydawało, że im więcej się wie, im więcej się umie, tym więcej rzeczy wcześniej złożonych, skomplikowanych i trudnych staje się proste. Jeśli zdobywanie wiedzy przez Ciebie skutkuje poczuciem, że świat jest coraz trudniejszy do ogarnięcia, to szczerze współczuję.

Postaram się napisać textwalla wieczorem, a jak nie, to kiedyś indziej  >:D

Filip Bonn:

--- Cytat: MortimerPL w Lipiec 30, 2015, 18:29:54 ---Poważnie? 
No popatrz, a mnie się wydawało, że im więcej się wie, im więcej się umie, tym więcej rzeczy wcześniej złożonych, skomplikowanych i trudnych staje się proste.

--- Koniec cytatu ---

i dlatego jesteś jaki jesteś

Sin Om:

--- Cytat: MortimerPL w Lipiec 30, 2015, 18:29:54 --- 
No popatrz, a mi się wydawało, że im więcej się wie
--- Koniec cytatu ---

Przecież Ty już wszystko wiesz :P

sztosz:

--- Cytat: MortimerPL w Lipiec 30, 2015, 18:29:54 ---Jeśli zdobywanie wiedzy przez Ciebie skutkuje poczuciem, że świat jest coraz trudniejszy do ogarnięcia, to szczerze współczuję.

--- Koniec cytatu ---

Ty sobie chłopie zacznij sobie współczuć. Nie znam choćby jednej poważniejszej dziedziny w której coraz to większa wiedza nie skutkowała by uświadomieniem sobie ogromu niewiedzy. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że to zagadnienia stają się coraz trudniejsze w miarę zdobywania wiedzy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej