Eve Online > Dyskusje ogólne
PLEX kosztuje ponad 1B ISK
Filip Bonn:
--- Cytat: Dormio w Lipiec 30, 2015, 14:46:22 ---Czyli wg Ciebie qlko1 pisze krótko i zwięźle ?
A może to MortimerPL jest oszczędny w słowach ?
--- Koniec cytatu ---
Dormio nie udawaj i tak wszyscy wiedzą, że dobrze zrozumiałeś o co chodzi. :P
MortimerPL:
--- Cytat: qlko1 w Lipiec 29, 2015, 22:57:06 --- Świat jest prosty tylko dla idiotów, oni nie muszą się przejmować jego złożonością.
--- Koniec cytatu ---
Poważnie?
No popatrz, a mi się wydawało, że im więcej się wie, im więcej się umie, tym więcej rzeczy wcześniej złożonych, skomplikowanych i trudnych staje się proste. Jeśli zdobywanie wiedzy przez Ciebie skutkuje poczuciem, że świat jest coraz trudniejszy do ogarnięcia, to szczerze współczuję.
Postaram się napisać textwalla wieczorem, a jak nie, to kiedyś indziej >:D
Filip Bonn:
--- Cytat: MortimerPL w Lipiec 30, 2015, 18:29:54 ---Poważnie?
No popatrz, a mnie się wydawało, że im więcej się wie, im więcej się umie, tym więcej rzeczy wcześniej złożonych, skomplikowanych i trudnych staje się proste.
--- Koniec cytatu ---
i dlatego jesteś jaki jesteś
Sin Om:
--- Cytat: MortimerPL w Lipiec 30, 2015, 18:29:54 ---
No popatrz, a mi się wydawało, że im więcej się wie
--- Koniec cytatu ---
Przecież Ty już wszystko wiesz :P
sztosz:
--- Cytat: MortimerPL w Lipiec 30, 2015, 18:29:54 ---Jeśli zdobywanie wiedzy przez Ciebie skutkuje poczuciem, że świat jest coraz trudniejszy do ogarnięcia, to szczerze współczuję.
--- Koniec cytatu ---
Ty sobie chłopie zacznij sobie współczuć. Nie znam choćby jednej poważniejszej dziedziny w której coraz to większa wiedza nie skutkowała by uświadomieniem sobie ogromu niewiedzy. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że to zagadnienia stają się coraz trudniejsze w miarę zdobywania wiedzy.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej