Śmietnisko > Off Topic

Windows 10 legalnie za darmo :)

<< < (3/6) > >>

Xarthias:

--- Cytat: Doom w Czerwiec 27, 2015, 23:55:36 ---Mnie bardziej wkurza że tak jak szukałem to nigdzie gdzie m$ dostawał pytanie w duchu "jeśli upgradeuję mojego 7/8/8.1 do 10 to czy mój klucz straci ważność jako klucz w/w i będzie tylko do 10, czy jeśli postanowię wrócić do poprzedniego systemu to będę mógł to legalnie zrobić"

--- Koniec cytatu ---
Twój klucz nadal będzie kluczem do Win 7/8/8.1 także w każdej chwili możesz legalnie zrobić downgrejda.

--- Cytat: ManganMan w Czerwiec 28, 2015, 10:08:53 ---@Xarth: Dwie sprawy: Aktualizacja Lumii do Win10 się liczy i czy gwarancji przy tym nie stracę?

--- Koniec cytatu ---
Powiem Ci szczerze, że nie wiem jak to z systemem mobilnym będzie, bo mnie interesował tylko desktop (na mobilce android forever :P ). Ale wydaje mi się, że mobilny windows aktualizacje ma za free od początku i na pewno nie traci się przez nie gwarancji. Choć palca sobie za to uciąć nie dam :)

[VIDE] Herezja:
Winda 10 w wersji mobilnej będzie za darmo dla każdego użytkownika, który posiada już urządzenie z tym systemem. Jedyny problem występował o ile wiem gdy jakieś komórki siadały i dostawały coś na wzór blue screena (stałego). Jak by nie było twórcy piszą, że wersja nadal jest to wersja testowa i nie odpowiadają za potencjalne błędy. W ostatecznej już się nie będą mogli wyłgać.

Doom:

--- Cytuj ---Twój klucz nadal będzie kluczem do Win 7/8/8.1 także w każdej chwili możesz legalnie zrobić downgrejda.
--- Koniec cytatu ---
A potem co? Format -> seven i brak aktualki wyżej? czy jednak 10 bedę mógł instalować odrazu z klucza ( z ograniczeniem że jak mam aktywny np 10 to nie zarejestruje 7 z tego klucza w tym samym czasie, czyli dwa systemy / dwie maszyny nie pójdą)

[VIDE] Herezja:
Zastanawiam się nad zakupem 7 aby później móc ją podnieść do 10.
Co o tym pomyśle sądzicie.
Cena 7 jest relatywnie niska.

Doom:
Że jeśli będzie na pewno można powrócić do 7 jakby sie okazało że 10 ssie to sie opłaca bardzo

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej