Śmietnisko > Off Topic

Windows 10 legalnie za darmo :)

<< < (6/6)

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: sztosz w Czerwiec 30, 2015, 08:56:36 ---Pokaż mi opakowanie to Ci powiem. Jeżeli to jest nieodpakowane pudełko OEI to problemów nie będzie żadnych. Jak to jest już użyty klucz to mogą być problemy natury technicznej, ale nie prawnej.

@WhiteCat: Różnie bywa z tymi kluczami z Reddita, ale nie spodziewał bym się problemów. W najgorszym wypadku są to raczej klucze które, jak to Tony Soprano mówił: wypadły z ciężarówki ;)

--- Koniec cytatu ---

Z rozmowy telefonicznej jaką przeprowadziłem ze sprzedawcą wynika, że sprzedaje tak płytkę jak i pasek z kluczem w wersji OEM przeznaczonej dla laptopów Dell.
Ponoć jest to wszystko zgodne z prawem europejskim i czasem cytując człowieka "Microsoft się burzy ale w razie czego to jemu będą blokowali aukcję a ja jako użytkownik, który nabył legalnie program nie będę miał problemów".

Relatywnie najtaniej zakupić system specjalnie mając na celu upgrade do 10 np z tej aukcji gdzie jest wystawiony na sprzedaż Windows 8.1 za 65 zł http://allegro.pl/microsoft-windows-8-1-pro-klucz-dvd-gratis-automat-i5501285545.html

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej