Forum Gry > Inne gry

Fallout 4

<< < (11/20) > >>

Filip Bonn:
Nie wiem czy ty zauwazyles ale to że grę robi Bethesda to nie znaczy że mogą ją spartolić bo wszyscy się będą zachwycać skoro to Bethesda.
A gadki typu "hej Fallouty 3,NV i 4 maja chujową fabułę i są shooterami ale co z tego, przecież gry Bethesda zawsze mają słabą fabułę ale za to open-world" totalnie mnie nie ruszają.
Jak oceniane grę to patrzę na jej tytuł i co sobą reprezentuje a nie jaka firma ją robiła. Więc tłumaczenie, że co z tego że shooter przecież wszystkie F od Bethesda to shootery do mnie nietrafia.

@Doom to było ironia, bo to Bethesda zrobiła shootery z F i próbuje wszystkim wmawiac że tak ma być...

sztosz:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Listopad 10, 2015, 11:51:07 ---Nie wiem czy ty zauwazyles ale to że grę robi Bethesda to nie znaczy że mogą ją spartolić bo wszyscy się będą zachwycać skoro to Bethesda.
A gadki typu "hej Fallouty 3,NV i 4 maja chujową fabułę i są shooterami ale co z tego, przecież gry Bethesda zawsze mają słabą fabułę ale za to open-world" totalnie mnie nie ruszają.

--- Koniec cytatu ---
Ale jakie tłumaczenie i niby czego dokładnie? W jakim sensie Bethesda spartoliła grę? Bo zrobili dokładnie taką grę jaką zamierzali, a nie taką jaką ty chciałeś? Proszę Cię bardzo napisz mi w jaki sposób spartolili tą grę. To fajnie że gadki o tym że Fallouty od Bethesdy są shooterami, Cię nie ruszają, ale co to ma do rzeczy. Gdyby F4 miał być izometryczną turówką, a wypuścili by 3D shootera, to rozumiem, że mógłbyś mieć żal o cokolwiek, ale póki co to masz żal o to że pojechałeś w Tatry i morza nigdzie nie widać.

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Listopad 10, 2015, 11:51:07 ---Jak oceniane grę to patrzę na jej tytuł i co sobą reprezentuje a nie jaka firma ją robiła. Więc tłumaczenie, że co z tego że shooter przecież wszystkie F od Bethesda to shootery do mnie nietrafia.

--- Koniec cytatu ---
Ale ja też tak robię, tylko z drobną różnicą, nie patrzę na tytuł. Mamy XXI wiek, internet nawet w głupim telefonie, dostęp do wszystkich praktycznie informacji jakie tylko chcemy. Jeżeli ktoś kieruje się tytułem gry przy zakupie, a nie tym co sobą gra reprezentuje (bo jedno nie ma z drugim przecież prawie żadnego związku) to jest idiotą. Po prostu skończonym idiotą. I gdzie ty niby widzisz peany ku chwale Bethesdy?

A może tobie się wydaje, że jak ktoś kupuje od kogoś "Intelectual Property" to ma jakiś moralny albo prawny obowiązek robienia z tym IP tego co ty chcesz żeby robiono?

Ja tylko napisałem, że tak jak należało się spodziewać walka w F4 to praktycznie stricte FPS i nie ma tu żadnych niespodzianek. Napisał bym jeszcze może, że jest mi przykro, że nie spełnia to twoich oczekiwań Filipie, ale prawda jest taka, że mam to głęboko w dupie. Co nie zmienia faktu, że lubię jak piszesz swoje wyjątkowe farmazony :)

UPDATE:

--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Listopad 10, 2015, 11:51:07 ---bo to Bethesda zrobiła shootery z F i próbuje wszystkim wmawiac że tak ma być...

--- Koniec cytatu ---
Ale oni nikomu nie próbują wmawiać, że tak ma być. To tak jakby wmawiać, że Yamaha ma tylko robić tylko instrumenty muzyczne, a jak zrobią narty, to znaczy że próbują wszystkim wmawiać, że tak ma być :D

Filip Bonn:
Piszesz że nie ma co patrzeć na tytuł i nikt się nim nie kieruje przy zakupie gry...to jest farmazon. To oczywiste że gdyby ta gra nazywała się inaczej to by takiego hype nie było. To jasne że Bethesda odcina kupony od marki jaką jest Fallout a jak ktoś tego nie rozumie to jest skończonym idiotą.

GlassCutter:
Dobra, dupa tam. Będzie GOTY czy nie? :P

[BU FU] Karas:
Filip rozumiem zal dupy o fallouty, bo sam troche taki mam. ale jak Sztosz napisal, oczekiwanie innej gry niz takiej ktora ma wysc/wyszla to juz jakas jebana abstrakcja.

rozumiem, ze mozna miec pretensje, ze to przekolorowana 3, ale po chuj odrazu wracac z placzem ze to nie 1/2? fallouty juz nigdy nie beda takie jak kiedys i tyle, albo wchodzisz w to i bierzesz co daja. albo odpalasz poraz xxxkurwasetny 1 i cisniesz od nowa. nie ma innego wyjscia

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej