Forum Gry > Inne gry
Fallout 4
Filip Bonn:
parafrazując
sztosz:
I jak wrażenia?
Ja wczoraj pograłem przed północą z godzinkę i dzisiaj rano z pół. Szczerze mówiąc nie zachwyca, ale też póki co nie jestem jakoś niemile zaskoczony. Grafika jest lepsza, ale na moim 6950 się trochę tnie na wyższych ustawieniach, a na niższych/średnich postacie mają niebieską obwódkę z ogromnych pikseli :D Fabuła, póki co też jakaś dziwna póki co, ale za mało grałem, żeby więcej coś powiedzieć ;) Zaspoileruję, ale to pierwsze minuty gry, zabijają mi żonę, porywają dziecko, a mój bohater jakoś tak bardzo beznamiętnie do tego podchodzi. Walka? Póki co totalnie FPS, dokładnie to czego należało się spodziewać. Jakiś tam crafting jest, materiały na to biorą się z tego całego crapu który wszędzie leży, zawsze się go zbiera i do niczego się nie przydawał nigdy :) Do tego jakieś budowanie struktur, ale bardzo "generic" te struktury, z tym, że można je swobodnie rozmieszczać w świecie (w 3D, coś jak ustawianie bloków w minecrafcie). Z ogromnym światem to nie jest tak kolorowo, jest np duże miasteczko, tylko, że przytłaczająca większość budynków jest zabita na głucho deskami i nie wejdziesz tam :)
Filip Bonn:
--- Cytat: sztosz w Listopad 10, 2015, 10:10:43 --- Walka? Póki co totalnie FPS, dokładnie to czego należało się spodziewać.
--- Koniec cytatu ---
No tak, przecież Fallouty to od zawsze były shootery...
sztosz:
--- Cytat: [EVOLL] Filip Bonn w Listopad 10, 2015, 11:32:25 ---No tak, przecież Fallouty to od zawsze były shootery...
--- Koniec cytatu ---
Te od Bethesdy? Tak, przecież o tych piszemy, prawda? :)
Może nie wiesz, ale po tym jak Interplay zbankrutował Bethesda od nich kupiła cale IP Fallout'owskie i poza nazwą i że tak to ujmę "lore" nic gier Interplaya i Bethesdy praktycznie nie łączy. Jeżeli szukasz czegoś bliżeszego oryginalnym Falloutom Interplaya to może Wasteland 2 Cię zainteresuje.
Doom:
--- Cytuj ---No tak, przecież Fallouty to od zawsze były shootery...
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej