Eve Online > NoobGarten

Jak grać panie premierze? [Moje pytania jako nooba]

<< < (5/29) > >>

Filip Bonn:

--- Cytat: MortimerPL w Maj 25, 2015, 14:04:08 ---Chyba nie sądzisz, że ktoś obciąża swoją kartę kredytową na 50 dolców, żeby potem sprzedać Ci nabyte dobro za 30 dolców? :)

--- Koniec cytatu ---

W sumie przez jakiś rok kupowałem GTC na Allegro i bana nie dostałem.

Btw. Skoro wiesz lepiej to po co pytasz?

MortimerPL:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Maj 25, 2015, 18:15:20 ---W sumie przez jakiś rok kupowałem GTC na Allegro i bana nie dostałem.

Btw. Skoro wiesz lepiej to po co pytasz?

--- Koniec cytatu ---

To w dużej mierze zależy od systemu rozliczeń banku z akceptantem. Być może CCP nie pokrywa chargebacków.
Btw - pytałem o plexy, jeśli nie zauważyłeś, a nie o GTC.

Dzięki DUX. Skilluję właśnie te rzeczy na razie na II poziom, żeby już coś móc polatać.

To kilka pytań z ostatniej chwili -
1. W charakterystyce statku jest coś co się nazywa "Mastery". Mam już certyfikat Mastery I na fregaty. Czy te certyfikaty mają przełożenie na gameplay, czy może to taka forma tutoriala - co należy rozwijać wg twórców gry przy danym statku?
2. Przed chwilą ktoś postrzelał się przed stacją na Jita. Koleś zrobił się czerwony na Overview. Czy mogę walić do czerwonych bez pytania, czy jego status czerwońca jest tylko ostrzeżeniem i celem dla Concorda?

Filip Bonn:

--- Cytat: MortimerPL w Maj 25, 2015, 13:37:42 ---1. Czy Plexa albo Game time można kupować tylko od CCP, czy plexy spokojnie można kupić na allegro? Nie polecą bany za takie akcje?

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: MortimerPL w Maj 25, 2015, 18:40:13 ---Btw - pytałem o plexy, jeśli nie zauważyłeś, a nie o GTC.

--- Koniec cytatu ---

MortimerPL:
Masz rację, sorki, rzeczywiście pytałem.

Dux:
Plexa tez kupisz za iski na markecie. Ci co je sprzedają na allegro nie płacą za nie praktycznie nigdy realna kasą.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej