Forum Gry > Inne gry

Total War: WARHAMMER

<< < (5/23) > >>

Doom:
Ni miałem okazji pograć, ale to było chyba na zasadach 4 edycji

Ulf Nitjsefni:
Udaność (jest takie słowo? ;D) danej gry mierzę dokładnie tym jakie mam wobec niej odczucia po x latach od wydania. Otóż mam takie, że DOW mam do dzisiaj na dysku i czasem w niego gram. Z tego punktu widzenia DOW był grą bardzo udaną, w przeciwieństwie do setek crapów w jakie w międzyczasie grałem i których zdążyłem już zapomnieć. DOW2 mi się nie podobał. Wolałem czystego RTS. Jako fan uniwersum naprawdę byłem zadowolony z oddania chociaż w minimalnym stopniu klimatu Młotka 40k i naprawdę nie liczyłem ilu gwardzistów ma oddział Imperialnej Gwardii. Ważne, że byli, "szczelali" i umierali za Imperatora  ;D Może dlatego, że nigdy nie zagrywałem się zbytnio bitewniakami i nie ślęczałem z linijką nad stołem. Dla hardcorowych fanów jak Ty, Doom to mogła być herezja w czystej postaci, ale dla mnie to była dobra zabawa.
Dlatego na spokojnie czekam na Warhammera Total War. Z góry zakładam już, że CA spieprzy coś na starcie (vide premiera Rome 2), z góry zakładam, że AI będzie wyjęte z dupy Ulfa (Empire) i za każdą dodatkową grywalną rasę będe musiał dopłacić. Tak się teraz wydaje gry, co wcale, ale to wcale mi się nie podoba, tylko nic nie mogę na to poradzić oprócz: nie kupować. Niestety są takie tytuły i marki, których nie odpuszczam, a mix Młotka i Total War śnił mi się po nocach od bardzo, bardzo dawna.

Doom:

--- Cytuj --- Jako fan uniwersum naprawdę byłem zadowolony z oddania chociaż w minimalnym stopniu klimatu Młotka 40k i naprawdę nie liczyłem ilu gwardzistów ma oddział Imperialnej Gwardii. Ważne, że byli, "szczelali" i umierali za Imperatora  ;D Może dlatego, że nigdy nie zagrywałem się zbytnio bitewniakami i nie ślęczałem z linijką nad stołem. Dla hardcorowych fanów jak Ty, Doom to mogła być herezja w czystej postaci, ale dla mnie to była dobra zabawa.
--- Koniec cytatu ---
Wypraszam sobie. Po kilku latach zgadywania zasięgu dla katapult, trebuszów czy imperialnej / krasnoludziej artyleri, a potem dział typu indirect w 40k zamiast miarki potrzebowałem tylko 12 calowego znacznika do sprawdzenia ilu gości ma zasięg do rapida tudzież jak bardzo zniosło mi pocisk. Bo jak powiedziałem "to bazyl wali 120mm czopek prosto w dupe Twojego tyranta na 50'' w tym kierunku" to sie okazywało że pomyliłem sie najwyżej w tym że pocisk zamiast dupy sięgał kaprawego pyska bydlaka >:D

--- Cytuj --- Tak się teraz wydaje gry,
--- Koniec cytatu ---
Obsydian, CDP i pare innych studiów podejrzewam by dyskutowało z tym Twoim poglądem. Nie zapomnij też zapytać fail softu jak tam ich preordery po ostatnim asassinie

Filip Bonn:

--- Cytat: Ulf Nitjsefni w Kwiecień 23, 2015, 12:37:48 ---Tak się teraz wydaje gry, co wcale, ale to wcale mi się nie podoba, tylko nic nie mogę na to poradzić oprócz: nie kupować. Niestety są takie tytuły i marki, których nie odpuszczam, a mix Młotka i Total War śnił mi się po nocach od bardzo, bardzo dawna.

--- Koniec cytatu ---

Nieprawda, każdy z nas ma na to wpływ. Wystarczy że nie zapłacisz pre-ordera kupując kota w worku, wystarczy że nie kupisz gry zaraz po premierze zabugowanej i niegrywalniej. Wystarczy że poczekasz ten rok/półtora i kupisz grę w promocji na steam za pół ceny razem że wszystkimi dlc. Proste. Kwestia tylko tego żeby nie dac sie shajpowac, że grę muszę mieć już teraz, zaraz.

Qlko1:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Kwiecień 23, 2015, 13:08:23 ---Kwestia tylko tego żeby nie dac sie shajpowac, że grę muszę mieć już teraz, zaraz.

--- Koniec cytatu ---
Chyba, że wiedźmin 3  :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej