Forum Gry > Inne gry

Total War: WARHAMMER

<< < (6/23) > >>

sztosz:

--- Cytat: qlko1 w Kwiecień 23, 2015, 13:34:32 ---Chyba, że wiedźmin 3  :P

--- Koniec cytatu ---
Właśnie nie potrafię zrozumieć dlaczego tyle ludzi jest napalonych na wiedźmina. Mimo że zawsze raczej lubiłem tego typu "erpegy" to mimo tego że próbowałem wielokrotnie przejść i 1 i 2 to zawsze szybko polegałem. Mimo że uwielbiam prozę Sapkowskiego, to gry od strony fabularnej były kiepskie.

A WH nie będzie na silniku Rome 2 tylko Atilli, a jest naprawdę spora różnica (przynajmniej od strony bitew) i moim zdaniem jest to całkiem dopracowany (w końcu) silnik. 

Doom:

--- Cytuj ---Właśnie nie potrafię zrozumieć dlaczego tyle ludzi jest napalonych na wiedźmina. Mimo że zawsze raczej lubiłem tego typu "erpegy" to mimo tego że próbowałem wielokrotnie przejść i 1 i 2 to zawsze szybko polegałem. Mimo że uwielbiam prozę Sapkowskiego, to gry od strony fabularnej były kiepskie.
--- Koniec cytatu ---
Jak możesz to oceniać skoro ich nie przeszedłeś?

Dormio:

--- Cytat: sztosz w Kwiecień 23, 2015, 14:18:02 ---Właśnie nie potrafię zrozumieć dlaczego tyle ludzi jest napalonych na wiedźmina.

--- Koniec cytatu ---
Może dlatego:

--- Cytuj ---- tato, a kiedy wyjdzie Wiedźmak 3 ?
- 19 maja, podobno
- o rany... jeszcze miesiąc
- no wiesz, ja już kupiłem preorder
- iiiiiihaaaaaaaaa !!!

--- Koniec cytatu ---
Tak mniej więcej wyglądała moja dyskusja z 15-to letnią córką  8) ::)

Doom:
Do mnie przyjdzie duża paczka, z wiedzmakiem i dodatkami >:D

Goomich:

--- Cytat: sztosz w Kwiecień 23, 2015, 14:18:02 ---A WH nie będzie na silniku Rome 2 tylko Atilli, a jest naprawdę spora różnica (przynajmniej od strony bitew) i moim zdaniem jest to całkiem dopracowany (w końcu) silnik.

--- Koniec cytatu ---

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KU7SD7rE-R0[/youtube]

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej