Eve Online > Dyskusje ogólne
Wycieczka na Islandię?
ManganMan:
--- Cytat: Doom w Kwiecień 16, 2015, 23:05:29 ---Po wizycie Garganta to prędzej skrzynke frachtówki trza zabrać a nie słodycze
--- Koniec cytatu ---
Daj spokój, raczej ci wezmą na pokład co najwyżej litr wódki :P
Zgudi:
Ja się piszę, ale tylko jak będzie minimum 6-7 dni pobytu (co najmniej 5-6 noclegów). Kasą nie sram, ale wiem z doświadczenia, że na tak krótkiej jak proponujecie i dalekiej wycieczce człowiek tylko marzy, żeby wrócić i wreszcie odpocząć w męczącej i dołującej robocie :P Wszak do Gdańska na lotnisko mam do przebycia całą Polskę i mi się po prostu nie chce ruszać dupska przez całą tę dziurawą Polskę na jedyne 3 dni.
Ulf Nitjsefni:
+1 głos za weekendowym wypadem. Raz, że kasą nie sram, a dwa, że proszenie o wolny tydzień u mnie w robocie w środku sezonu...nie da rady. Poza tym nie sądze żebyśmy byli w stanie zwiedzać Islandię całą w tak doborowym towarzystwie. Znając życie obadamy siedzibe CCP i najbliższe puby...ewentualnie stoisko z piwem/wódką w markecie :)
Jakub Trokowski:
+ Ewentualne 1.
Chętniej pisałbym się bardziej na tydzień niż weekend, o ile to nie wyjdzie kosmicznie drożej.
Może być fajna wycieczka.
SokoleOko:
Myślę, że pewnie nie byłoby problemu polecieć w piątek, a potem wrócić w dwóch grupach (w poniedziałek - weekendowcy, w kolejny piątek - wielbiciele spania pod gwiazdami), w zależności od preferencji i głębokości portfeli.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej