Eve Online > Dyskusje ogólne

Wycieczka na Islandię?

(1/16) > >>

SokoleOko:
Taki news:
http://www.fly4free.pl/mega-hit-wizz-air-uruchomi-polaczenie-z-gdanska-na-islandie/

Pomysł na gorąco.

1. Dogadać się z CCP
2. Dogadać się z Wizzairem

Zebrać ekipę, która poleci w wybrany piątek wieczorem, spędzi weekend w Reykjaviku, w poniedziałek zaliczy tour po biurze CCP i wieczorem wraca do Polski.

Myślę, że CCP pomogłoby w organizacji tego "touru", Wizzair mógłby dać zniżkę na bilety dla grupy w zamian za jakiś PR. Takie deale to coś, w czym robię zawodowo, więc mogę się podjąć organizacji.

Kto by chciał się wybrać latem? Kto chciałby pomóc?

Filip Bonn:
Wsumie jak cena biletu nie będzie chorendalnie wysoka to czemu nie.

SokoleOko:
Bilety na lipiec kosztują ok. 500 zł w obie strony (wylot z gdańska - trzeba doliczyć koszt dojazdu). Potrzebujemy 3 noclegów (loty są tylko piątki i poniedziałki). Dwuosobowy pokój nie powinien kosztować więcej niż 300 zł za noc - zatem pobyt na łeb - 600 zł. Żarcie - 100 zł dziennie. - 300 zł. Chlania nie liczę.

Czyli na dziś jakieś 1500 zł. Ale - spróbowalibyśmy dostać zniżkę od Wizzaira, poszukalibyśmy ofert hoteli, być może byłoby wsparcie CCP i pewnie zeszlibyśmy poniżej 1000 zł za całość. Wystarczy, że w poniedziałek zaliczymy żarcie na ich koszt i już 100 zł w kieszeni ;)

W piątek wrzucaj tutaj dokładną kalkulację, od której będziemy kombinować zniżki.

Soulscream:
Wrzuć, rozważam. Bierzesz pod uwagę 1 bittervet + 3 (rodzina?) czy chcesz tylko mości graczy ?

Filip Bonn:
To ja generalnie bym sie pisał na coś takiego, pomimo że mieszkam przy południowej granicy... :0

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej