Eve Online > Dyskusje ogólne

Wycieczka na Islandię?

<< < (7/16) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 16, 2015, 16:18:18 ---Póki nie jest na minusie to jest git, nie pierdzielcie że Wam dupki pomarzną :D

--- Cytuj ---
W sierpniu w Bergen w Norwegii nocą było koło 10 stopni. Brrrrr :)

--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 16, 2015, 16:18:18 ---Dojazd na lotnisko i odprawa to pewnie 5 minut :) Z mojego doświadczenia trasa Wawa - Wrocław zajmuje tyle samo autem, pociągiem i samolotem ;) Więc dolicz spokojnie 3 godziny, chyba że masz w temacie lotów międzynarodowych duże doświadczenie to zdaję się całkowicie na Ciebie.

--- Koniec cytatu ---

Wiadomo, że np. dla mnie (Warszawa) czas od wyjścia z domu do wysiadania na Islandii to pewnie z 9 godzin pęknie, ale nadal - to żadna podróż jest. A z pewnością o wiele bliżej niż turlanie się samochodem do Franfkurtu nad Menem czy coś w tym stylu (1100 km w jedną stronę, nawet po autostradach).
--- Koniec cytatu ---

--- Koniec cytatu ---

MuadDib:
Pomysl jak najbardziej ciekawy...zastanawia mnie tylko co na to CCP.
Zeby sie nie okazalo, ze Wy sie natrudzicie wyliczaniem kosztow a Fozzie nawet nam drzwi nie otworzy.

ManganMan:

--- Cytat: MuadDib w Kwiecień 16, 2015, 22:41:07 ---Pomysl jak najbardziej ciekawy...zastanawia mnie tylko co na to CCP.
Zeby sie nie okazalo, ze Wy sie natrudzicie wyliczaniem kosztow a Fozzie nawet nam drzwi nie otworzy.

--- Koniec cytatu ---

To przekupcie CCP tym:

Islandczycy zawsze cenili nasze Prince Polo (podobno) ;D

MuadDib:
Hehe dobre.
Trzeba będzie je zabrac jako "gifty" dla "lokalsow";)

Doom:
Po wizycie Garganta to prędzej skrzynke frachtówki trza zabrać a nie słodycze

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej