Śmietnisko > Off Topic

PayPal żąda karty kredytowej

<< < (3/5) > >>

Zgudi:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Kwiecień 15, 2015, 06:54:13 ---Pisali jakiś czas temu że PayPal zmienią politykę i płatności będą możliwe tylko z kartą kredytową...

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: KoMic w Kwiecień 15, 2015, 07:34:44 ---gdybym chcial placic karta to bym placil karta a nie meczyl sie z tym gownem PP

--- Koniec cytatu ---

W takim razie PayPal nie będzie oferował niczego poza pobieraniem marży.

Qlko1:
Dokonałem dziś płatności w humble bundle przez paypala. Poszło bez problemu

sztosz:

--- Cytat: Zgudi w Kwiecień 15, 2015, 13:12:26 ---W takim razie PayPal nie będzie oferował niczego poza pobieraniem marży.

--- Koniec cytatu ---

Ja akurat mam podpiętą pod PayPala kartę i żadnych środków poza tym. Wolę żeby mój numer karty miał tylko PayPal, a nie pierdyliard różnych firemek w których robię różne zakupy. Mniejsze ryzyko że dane zostaną skradzione. Bo tak naprawdę od tego wystarczy numer karty + cvc które i tak zawsze przy zakupach musisz podać.

Soulscream:

--- Cytat: qlko1 w Kwiecień 15, 2015, 13:19:48 ---Dokonałem wczoraj płatności w humble bundle przez paypala. Poszło bez problemu

--- Koniec cytatu ---

O u mnie tak było.

[BU FU] Karas:

--- Cytat: sztosz w Kwiecień 15, 2015, 14:13:28 ---Ja akurat mam podpiętą pod PayPala kartę i żadnych środków poza tym. Wolę żeby mój numer karty miał tylko PayPal, a nie pierdyliard różnych firemek w których robię różne zakupy. Mniejsze ryzyko że dane zostaną skradzione. Bo tak naprawdę od tego wystarczy numer karty + cvc które i tak zawsze przy zakupach musisz podać.

--- Koniec cytatu ---

poto sie korzysta z takich serwisow aby NIGDZIE nie podpinac kredytowki.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej