Eve Online > NoobGarten
Pytania na początek
[BU FU] Karas:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 08, 2015, 09:59:17 ---Ostatni raz cele na flocie wybierane były alfabetycznie gdzieś na początku 2010 roku.
...
--- Koniec cytatu ---
drogi Sokole... nie wiem dlaczego wszystkich mierzysz miarka niepelnosprawnosci lub udarem mozgu.
Zapewniam Cie, ze Fitti wie o czym pisze. gdybys wszal polatal chwile jako tackler, albo scout za pewne wnet pojalbys intencje.
tak, zgadzam sie, nicki na A sa po wuju: ] swiecisz na lokalu, zanim grid zdarzy Ci sie zaladowac.
GlassCutter:
Najlepsze nicki są w stylu "secondary", "someone else", "warp to belt one", "deagro now" itd.
Messor:
mimo wszystko pewnie stworze sobie nick, który będzie pasował mojej postaci i mi osobiście. Postaram się, by był na literę "M" lub coś koło tego, jeśli kiedykolwiek miałbym być choć trochę rozpoznawalny lub zwracano by się do mnie, wolę żeby było to coś co łatwo da mi do zrozumienia, że to moja postać ^^
Doom:
--- Cytat: GlassCutter w Kwiecień 08, 2015, 10:46:02 ---Najlepsze nicki są w stylu "secondary", "someone else", "warp to belt one", "deagro now" itd.
--- Koniec cytatu ---
albo troling w polskim stylu z dedykacją zdla zachodnich FC "Brzęczyszczykiewicz Grzegorz"
FITTIpalti:
--- Cytat: KoMic w Kwiecień 08, 2015, 10:41:04 ---drogi Sokole... nie wiem dlaczego wszystkich mierzysz miarka niepelnosprawnosci lub udarem mozgu.
Zapewniam Cie, ze Fitti wie o czym pisze. gdybys wszal polatal chwile jako tackler, albo scout za pewne wnet pojalbys intencje.
tak, zgadzam sie, nicki na A sa po wuju: ] swiecisz na lokalu, zanim grid zdarzy Ci sie zaladowac.
--- Koniec cytatu ---
Tak chodziło mi o opcje scoutowania ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej