Eve Online > NoobGarten

Pytania na początek

<< < (4/13) > >>

FITTIpalti:
Nic nie stoi na przeszkodzie żeby traila przejść ze 2-3 razy ;) A i jak będziesz tworzył postać to nie nazywaj jej na A,  B, C itp. celuj w końcówkę alfabetu ale i nie sam koniec ;)

Raja Nebucodeneze:

--- Cytat: Messor w Kwiecień 08, 2015, 09:12:19 ---myślałem o Gallente na początek...

--- Koniec cytatu ---

Rozumiem ze chodzi o Gallente statki jako takie a nie milicje :) Bo tak jak wspomnialem zeby latac SB u gallow to trzeba poswiecic kolejny miesiac zeby moc walic z javelin torpedo (aby wyjsc poza zasieg ecm i dmg caldari npc)

No do tego dochodzi cala ekonomia wymiany LP'kow - za pierwszym razem bedziesz musial troche czasu na to poswiecic :)

Messor:
chodzi o statki, chociaż na początku oceniałem głównie stronę estetyczną i rolę statków, a nie ich statystyki. Chociaż jeśli chodzi o SB to od strony estetycznej najbardziej przemawia do mnie Hound od Minmatar, ale podejrzewam, że nie ma sensu rozwijanie postaci na początku pod statki kilku ras, więc będę musiał się nad tym zastanowić jeszcze.

SokoleOko:

--- Cytat: FITTIpalti w Kwiecień 08, 2015, 09:32:19 ---Nic nie stoi na przeszkodzie żeby traila przejść ze 2-3 razy ;) A i jak będziesz tworzył postać to nie nazywaj jej na A,  B, C itp. celuj w końcówkę alfabetu ale i nie sam koniec ;)

--- Koniec cytatu ---

Ostatni raz cele na flocie wybierane były alfabetycznie gdzieś na początku 2010 roku.

--- Cytat: Messor w Kwiecień 08, 2015, 09:52:39 ---chodzi o statki, chociaż na początku oceniałem głównie stronę estetyczną i rolę statków, a nie ich statystyki. Chociaż jeśli chodzi o SB to od strony estetycznej najbardziej przemawia do mnie Hound od Minmatar, ale podejrzewam, że nie ma sensu rozwijanie postaci na początku pod statki kilku ras, więc będę musiał się nad tym zastanowić jeszcze.

--- Koniec cytatu ---

Na początku trzeba się skupić na jednej, ale po roku już myśleć o cross-trainingu tak, żeby po 3 latać już wszystkim. Oczywiście, jeśli chciałbyś poważnie traktować PvP, a nie latać we flotach składanych wg zasady "bring whatever, bro".

I robić dużo krótkich skilli - na samym początku lepiej mieć 3 skille na III niż jeden na IV.

Messor:
chciałbym skupić się na pvp, ale bardziej zależy mi na dobrej zabawie, pvp czy inne czynności mają być dodatkiem.
tak jak myślałem - na początku skupić się na 1 konkretnym celu i do niego dążyć (statek/skille), a później myśleć o czymś więcej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej