Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE Renaissance
Xeovar:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 01, 2015, 11:30:12 ---[...]Latam trochę [...] ostatnio [...]
--- Koniec cytatu ---
Gasp :) Koniec świata 8)
SokoleOko:
Tak, Sokół znów opłacił dwa konta - CCP może być spokojne o swoją przyszłość.
Aczkolwiek gejoza panująca w Eve dała mi się już we znaki: station games z Arazu i Archonem, kampa z Falconami czy 20 osobowy homedef sformowany wyłącznie dla mnie. Na szczęście tylko ta ostatnia przygoda kosztowała nie shipa :P
FITTIpalti:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 01, 2015, 11:30:12 ---Raczej, że każdy typ, którego spotykasz, ma wszystko na V (niezależnie od tego czy char jest oryginalny, czy kupiony) i ma na tyle głębokie kieszenie, że w jego ficie PvP znajdzie się jakaś frakcja czy dead-space.
Latam trochę solo ostatnio i z ciekawości sprawdzam mijane chary - choć w okolicy mieszkają straszne lamy, to jednak co drugi char jest starszy od mojego.
--- Koniec cytatu ---
ooo ale zapewne młodziej wygląda... Słyszałem historie że specjalnie postarzasz co jakiś czas awatara uwzględniając upływ czasu na starzenie się imho nie wziąłeś pod uwagę że w 34 wieku mogą mieć specjalne kremy do cery i farby do włosów pozwalające zachować wieczną młodość
FITTIpalti:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 01, 2015, 12:07:43 ---Tak, Sokół znów opłacił dwa konta - CCP może być spokojne o swoją przyszłość.
Aczkolwiek gejoza panująca w Eve dała mi się już we znaki: station games z Arazu i Archonem, kampa z Falconami czy 20 osobowy homedef sformowany wyłącznie dla mnie. Na szczęście tylko ta ostatnia przygoda kosztowała nie shipa :P
--- Koniec cytatu ---
O borze tragedia evkowe nooby nauczyły się stawiać opór i nie da się juz ich tak łatwo łoić jak kiedyś
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Kwiecień 01, 2015, 12:07:43 ---Aczkolwiek gejoza panująca w Eve dała mi się już we znaki: station games z Arazu i Archonem, kampa z Falconami czy 20 osobowy homedef sformowany wyłącznie dla mnie. Na szczęście tylko ta ostatnia przygoda kosztowała nie shipa :P
--- Koniec cytatu ---
Pocieszę Cię: CCCP od dłuższego już czasu wprowadzanymi zmianami ubija solo w tej grze. powiedz mi czym solowałeś bo ja od pół roku rozkładam ręce w kwestii fajnej nano dziwki do solo.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej