Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE Renaissance

(1/8) > >>

Dormio:

Nie jestem w stanie powiedzieć/potwierdzić, że to nie jest fake (powiedzmy, że chłopaki się za bardzo pośpieszyli z 01.04.15 ;)), ale... co Wy byście powiedzieli jeśliby rzeczywiście CCP uruchomiło kolejny serwer - taki zupełnie od zera ? A co kiedy za kilka miesięcy ogłosiłoby zapowiedź wyłączenie serwera Tranquility ?

Przyjmijmy założenie, że NIC nie jest przenoszone ze starego serwera, a samo uruchomienie nowego jest spowodowane "nową" i "rewelacyjną" technologią pozwalającą na płynne bitwy po 10k graczy...  ;) :D ::)

Gralibyście na nowym ?

Dla zainteresowanych źródłem:
It's a Fake!

Dux:
W sumie to mi się na starym serwerze już nie chce grać. Nie mówiąc już o tym by zaczynać od początku. Noob pilot jest fajny, jak się dopiero zaczyna poznawać grę. Na starość taka postać jako własna więcej irytuje, bo tego nie potrafi, bo tamtego :)

Theronth:
Grałbym, bo nowy serwer daje możliwość napchania kabzy na nietkniętym markecie 8D

[BU FU] Karas:
ciekawe czym bys go napychal? lootem z hisecowych paskow?
generalnie przeebane, zaczynac od zera. nikt nic nie produkuje bo nie ma z czego i za co. ceny z czapy. generalnie nie chcialbym. ledwo co moj alt potrafi ogarniac kilka statkow, a tu znow od nowa... bleeaaahhhh

ManganMan:
Podejrzewam, że strzelą sobie w stopę tym rozwiązaniem :/

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej