Śmietnisko > Off Topic

Idziemy do woja

<< < (30/83) > >>

cortey:

--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 17, 2015, 13:40:54 ---Czyli uważacie że uczestnicy powstania warszawskiego byli niedorobionymi głupcami bo rozpoczęli z góry przegraną walkę z okupantem nie rzadko właśnie poświęcając życie zwoje tudzież życie swoich bliskich ?

--- Koniec cytatu ---

czy ja coś takiego napisałem? Nie wkładaj mi od ust czegoś, czego nie mówiłem. Napisałem tylko, że dla mnie osobiście rodzina i dzieci są najważniejsze, Wy jak chcecie możecie się strzelać za ojczyznę

GlassCutter:
Tak wstawię do obejrzenia dla wszystkich tych bojowników co wezmą zostawią wszystkich w razie W i pójdą ganiać po krzakach:

[youtube]http://youtu.be/RBQ-IoHfimQ[/youtube]

Qlko1:

--- Cytat: FITTIpalti w Marzec 17, 2015, 13:40:54 ---Czyli uważacie że uczestnicy powstania warszawskiego byli niedorobionymi głupcami bo rozpoczęli z góry przegraną walkę z okupantem nie rzadko właśnie poświęcając życie zwoje tudzież życie swoich bliskich ?

--- Koniec cytatu ---
Poza tymi niedorobionymi to tak, dokładnie tak uważam. Rozpocząć z góry przegraną walkę i poświęcić w tym swoje życie to każdy głupiec potrafi.

Filip Bonn:

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 17, 2015, 14:59:59 ---Tak wstawię do obejrzenia dla wszystkich tych bojowników co wezmą zostawią wszystkich w razie W i pójdą ganiać po krzakach:

[youtube]http://youtu.be/RBQ-IoHfimQ[/youtube]

--- Koniec cytatu ---
Niech każdy robi co chce.
Czepiajac sie szczegółów - Filmik akurat średnio trafiony bo właśnie pokazuje dziewczynkę z która rodzice chcieli uciec, co im wyszło słabo. Na końcu filmiku widać że dziewczynkę ratują żołnierze z których tak szydzicie. Tak gwoli ścisłości.

Ulf Nitjsefni:
A ja na tym filmie widzę dziewczynkę, którą rodzice powinni zabrać daleko od wojny, ale tego nie uczynili. Może jej tatuś uważał, że trzeba zostać i walczyć bo tak trzeba i w ogóle to ma dług wobec kogokolwiek. Dziwne prawda, jak każdy widzi co innego na tym samym filmie...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej