Eve Online > Patche i dodatki

Nowy SOV system

<< < (26/31) > >>

Doom:
Ta, a ja poprosze o zwrot sp które poszły mi w rattla przed tym jak go znerfili >:(

Centurion:
Ktoś w to jeszcze gra? :o

GlassCutter:
To ja poproszę o zwrot wyskilowanych na maxa linków Skirmish/Siege + commandów z myślą o lataniu claymorem, no cóż może kiedyś taki dzień nastanie :P

Co do superów to może miałbym mieszane uczucia, ale obecnie po przynajmniej jednym ma właściwie każdy korp który miał epizod w 0.0.
[youtube]http://youtu.be/8SdAKwgHV48[/youtube]

Garwin:

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 09, 2015, 17:22:07 ---Do tych superów jakby dodali wywalenie z gry asysty dron to normalnie bym zresubował. Tak mam straszny ból dupy jak mnie ganiają po gridzie statki z przypisanymi fajterami z nyxa zrobionego na speed, tracking i dps dron tak że praktycznie na alfe/dwie ściągają dowolny statek ~30k ehp.

--- Koniec cytatu ---

A CCP Rise nie wspominał czasem w 07 show, że mają zamiar usunąć całkowiecie asystę dron?

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 09, 2015, 22:44:13 ---To ja poproszę o zwrot wyskilowanych na maxa linków Skirmish/Siege + commandów z myślą o lataniu claymorem, no cóż może kiedyś taki dzień nastanie :P

--- Koniec cytatu ---

Niech sobie kasują te shipy z gry, ale musi być reimbursement SP. Bo inaczej to dosłownie jakby z dnia na dzień stwierdzili, że Twoje 30 mil SP w gunnery nagle zrobi z Ciebie wymiatacza-producenta. No sorry, ja skillowałem Nyxa mającego 10k DPS, a nie jakiegoś commanda z pojebanymi bonusami.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej