Eve Online > Patche i dodatki

Nowy SOV system

<< < (25/31) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Isengrim w Marzec 09, 2015, 17:43:09 ---Glass, w momencie w którym Nyx w ogóle nie będzie miał funkcji do DPS, to jakie znaczenie ma kwestia asysty bądź nie dron? Supery mają być zdupistycznymi, offgridowymi (lub nie) command shipami, bez DPSu.

Żeby nie było - samą mechanikę asysty fighterów uważam za zjebaną w aktualnym stanie, Brave'owe Atrony z przypisaną 5 fighterów to jakaś paranoja.

Natomiast tak jak pisałem, nerf superów "do ziemi" jest głupim pomysłem, bo te statki naprawdę mają potencjał, tylko IMHO raczej jako właśnie lotniskowce z ogromną siłą uderzeniową, ale relatywnie słabą przeżywalnością, a nie uber-otankowane, niezniszczalne potwory.

--- Koniec cytatu ---

Jak nie nyx to thany, bez większego znaczenia. A asysta to nie tylko fightery.

Isengrim:

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 09, 2015, 18:17:49 ---Jak nie nyx to thany, bez większego znaczenia. A asysta to nie tylko fightery.

--- Koniec cytatu ---

Thanny owszem, taki sam problem - ale z tym CCP zdaje się poradzi sobie już w następnym dodatku, asysta fighterów wylatuje.

Po zmianach sentry dronek w zeszłym roku asysta innych dron jest problemem dokładnie gdzie? Ishtary z tego raczej nie skorzystają, że przypiszą swoje dronki np. drugiej flocie na gridzie, bo same będą bezużyteczne?

Filip Bonn:
Odkąd pamiętam czytałem na forum płacz polskiego community, że się nic nie da zrobić bo zaraz złe bigBlocki dropią na mordę blob superów.
W każdej dyskusji był też KM covenowicza który to leciał sobie szukać solo w cruzie a dostał wpierdu od 5 cyno-superów.
Serio, myślałem że nullowcy się ucieszą.  :-\

GlassCutter:

--- Cytat: Isengrim w Marzec 09, 2015, 18:30:30 ---Thanny owszem, taki sam problem - ale z tym CCP zdaje się poradzi sobie już w następnym dodatku, asysta fighterów wylatuje.

Po zmianach sentry dronek w zeszłym roku asysta innych dron jest problemem dokładnie gdzie? Ishtary z tego raczej nie skorzystają, że przypiszą swoje dronki np. drugiej flocie na gridzie, bo same będą bezużyteczne?

--- Koniec cytatu ---

sentry do cepa, wskocz w 20 ishtarów i insta cepa :P Asysta jest zjebana na każdym poziomie gry , serio

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Marzec 09, 2015, 18:38:15 ---Odkąd pamiętam czytałem na forum płacz polskiego community, że się nic nie da zrobić bo zaraz złe bigBlocki dropią na mordę blob superów.
W każdej dyskusji był też KM covenowicza który to leciał sobie szukać solo w cruzie a dostał wpierdu od 5 cyno-superów.
Serio, myślałem że nullowcy się ucieszą.  :-\

--- Koniec cytatu ---

Płaczą Ci co na nie farmili, a teraz złe ccp im zabawkę odbiera.

SokoleOko:

--- Cytat: GlassCutter w Marzec 09, 2015, 19:24:43 ---Płaczą Ci co na nie farmili, a teraz złe ccp im zabawkę odbiera.

--- Koniec cytatu ---

Coś w tym jest i ja jestem jednym z nich. Kasę odzyskam, ale tbh, poproszę też o refund SP-ków zapakowanych wymaksowanego Nyxa i Aeona.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej