Eve Online > Patche i dodatki

Nowy SOV system

<< < (27/31) > >>

Doom:
No sorry sokole ale ja skillowałem rakietowy sprzęt, a nie drone boat na shildzie.
A co mają powiedzieć Ci wszyscy ludzie co wymaksowali draki a ccp im je znerfiło? a co Ci co mieli maksowanego ishtara i im go uwalili zmianami w dronach?
Co ja mam powiedzieć po tym jak skilowałem na kilku charach cyno i skile do jump drive jak teraz moge lotniskiem wiosłować normalnie przez gaty?
Matek nie suwają z gry -> zwrot SP się nie należy. Co innego jeśli usuną z gry np fighta bombery

Anthar:
Ja mam 4 chary z capslami , w tym chara pod aeona na ktorym wlasnie maxuje skille pod armora drony all V poza speckami .
Mimo to ciesze sie z tych zmian :)

Soulscream:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 10, 2015, 01:06:36 ---Niech sobie kasują te shipy z gry, ale musi być reimbursement SP. Bo inaczej to dosłownie jakby z dnia na dzień stwierdzili, że Twoje 30 mil SP w gunnery nagle zrobi z Ciebie wymiatacza-producenta. No sorry, ja skillowałem Nyxa mającego 10k DPS, a nie jakiegoś commanda z pojebanymi bonusami.

--- Koniec cytatu ---

Adapt or Die... something something Molle, something something Evolution

Qlko1:

--- Cytat: SokoleOko w Marzec 10, 2015, 01:06:36 ---Niech sobie kasują te shipy z gry, ale musi być reimbursement SP. Bo inaczej to dosłownie jakby z dnia na dzień stwierdzili, że Twoje 30 mil SP w gunnery nagle zrobi z Ciebie wymiatacza-producenta. No sorry, ja skillowałem Nyxa mającego 10k DPS, a nie jakiegoś commanda z pojebanymi bonusami.

--- Koniec cytatu ---
Niestety nic nie musi. Statków nie skasują a znerfią. Gram od drugiej połowy 2007 roku. W tym czasie tytany nerfili tyle razy... jakoś nie było zwracania sp.

Matek się zrobiło za gęsto, więc wolą je upier*olić niż wprowadzić jakąś kontrę. Miękka frytka/cruz z wyrzutnią cytadelową czy XLdziałkiem załatwiłaby sprawę. No ale to potem trzeba balansować, przeliczyć, to lepiej upier*olmy statek  :P

Gra w papier, nożyce, kamień, MOTHERSHIP(godmodeonbitches!) w końcu może się skończy. Trochę szkoda że w ten sposób.

Po głębszym zastanowieniu, matka mogłaby służyć za jednostkę transportową :) Dokujesz do MSa, MS wykonuje skok do danego systemu, wydokowujesz bez jump fatigue gotów do walki. Duża żerność paliwa wymuszająca przerzucenie izotopów blockade runnerem po wrogim terenie i voila! Robi się z tego coś ciekawego.

Isengrim:
IMHO problemem jest niezabijalność MSów, nie ich DPS czy inne featy. Wystarczy, żeby nie dało się ich remote repować (tak jak nie działa na nie ECM), można dać im solidny bonus do local repek nawet, zostawić DPS. W ten sposób dalej będą potrafiły zmieść  z grida pół capitalowej floty, ale też przestaną być niezabijalną odpowiedzią na wszystko.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej