Eve Online > Przedpokój
Witam o/
[BU FU] Karas:
hhmmm wrzucilem do gtranslatora i dalej nie rozumiem.
Qlko1:
--- Cytat: KoMic w Luty 24, 2015, 14:53:09 ---hhmmm wrzucilem do gtranslatora i dalej nie rozumiem.
--- Koniec cytatu ---
Prak plugina "troll - polski"
lishay:
--- Cytat: Anthar w Luty 24, 2015, 09:52:41 ---
Ze skillami do kopania jest ten problem, ze nie maja zastosowania do czegokolwiek innego, malo tego wymaga to spedzania czasu na tej czynnosci.
--- Koniec cytatu ---
nie licząc skilli niezbędnych do pilotowania statków i używania upgrade'ów przeznaczonych tylko do kopania zauważyłem że sporo skilli ma też inne zastosowania - zwłaszcza jeśli chce się na kopaniu zarobić, nie stracić statku i nie musieć wiać przed byle ratem.
takie przykłady - drony - gram gallente, więc do późniejszego pvp czy pve skille jak najbardziej przydatne
reprocessing i wszelkie pochodne - do przerabiania surowców i produkcji również
tank t2 - też przydatny zarówno w pvp jak i pve :)
Craxon Crais:
--- Cytat: lishay w Luty 25, 2015, 13:32:56 ---
[...] więc do późniejszego pvp [...]
--- Koniec cytatu ---
Nie chcę Cię pouczać ale nie rób z eve gry pve siedząc za długo w hisekach kopiąc jakieś skały. Pieniądze na początek nie są problemem bo przecież nie masz czym latać ;]
Nie utknij w jakiś mentalnych kazamatach jak 90% polskiej społeczności kopiącej skały i zabijającej raty na kosmicznym wypizdowie. Jakoś zarabiać oczywiście trzeba ale
nie rób z tego sztuki dla sztuki ;)
Soulscream:
--- Cytat: lishay w Luty 25, 2015, 13:32:56 ---
nie licząc skilli niezbędnych do pilotowania statków i używania upgrade'ów przeznaczonych tylko do kopania zauważyłem że sporo skilli ma też inne zastosowania - zwłaszcza jeśli chce się na kopaniu zarobić, nie stracić statku i nie musieć wiać przed byle ratem.
takie przykłady - drony - gram gallente, więc do późniejszego pvp czy pve skille jak najbardziej przydatne
reprocessing i wszelkie pochodne - do przerabiania surowców i produkcji również
tank t2 - też przydatny zarówno w pvp jak i pve :)
--- Koniec cytatu ---
Ile razy ja podobne rzeczy czytałem w ostatnich 10 latach to nawet nie jestem w stanie policzyć. Serio, nie kop. Słuchaj się starszych.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej