Eve Online > Przedpokój
Witam o/
lishay:
Witam wszystkich
Jakiś czas temu znudził mi się WOT, więc po długim namyśle stwierdziłem, że pora polatać stateczkiem w kosmosie.
I tak od gwiazdki gram w EVE, zbierając skałki i budując z nich stateczki ( z przerwami na eksplorację :) ).
a że niedługo* zapewne zabiorę się za pvp od strony tego co strzela, a nie tego co ucieka albo liczy na swój tank, zacząłem szukać więcej informacji na ten temat i trafiłem tutaj :)
fly safe!
*najpierw chciałbym jednak doczołgać skille do exhumerów co zajmie mi jeszcze jakiś miesiąc :)
Filip Bonn:
o/
ManganMan:
o/
Psst: Sugeruję odwiedzić UNSEEN ACADEMY - Polska akademia szkoleniowa w świecie EVE Online. Niektórzy powiedzieliby że kopanie jest passe, ale nie słuchaj się ich, po prostu poleć do nich, naucz się tego co uznasz za stosowne, i baw sie dobrze ;)
Soulscream:
Nie kop, seriously. Nie rób tego. Podziękujesz jak przetrwasz.
lishay:
@ManganMan
Dzięki za poradę - akurat już należę do akademii (ArK University), podstawy liznąłem i wiem, że wiem bardzo mało :). No ale przynajmniej umiem już uciekać jak się jakiś ganker/czerwony czy inne diabelstwo w systemie pojawi. No i schodzi mi dość długo do exhumeró bo po drodze skillowałem tanka t2 aby mieć jakieś szanse na zwianie gdybym jednak mimo wszystko dał się jakimś pvp-erom zaskoczyć. To co mi się jednak w Eve podoba to głębia - jak się w jakiś temat zaczynam zagłębiać - wtedy potrzeba coraz więcej i więcej info :)
@Soulscream
po ponad roku spędzonym w czołgu potrzebowałem jakiejś przerwy od pvp stąd początkowy pomysł na kopanie skałek i budowanie statków. miłe i relaksujące zajęcie. a w null potrafi jeszcze dostarczyć rozrywki pod tytułem - będziesz przynętą na szwendających się piratów :). oczywiście wiem doskonale że już niedługo zatęsknię za pvp dlatego wolę się zawczasu przygotować
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej