Śmietnisko > Off Topic
Pierdololo o górnikach
Soulscream:
--- Cytat: FITTIpalti w Luty 17, 2015, 15:17:52 ---To protestować można tylko krzycząc chuj wie gdzie ? U nas jak robie już chyba z 15 lat ani razu nie dostaliśmy podwyżki od pracodawcy (a przed kryzysem przyjmowali do roboty nawet kryminalistów bo nie miał kto robić). Zawsze jest spór zbiorowy i związki dębią kasę krzyki i strajk to ostateczność idioto.
--- Koniec cytatu ---
Utrudniając pracę Bogu ducha winnym ludziom wstrzymując pociągi czy obrzucając kamieniami kierwoce "tira" bo ma swoją pracę do wykonania. Idź sobie pod wiejską tam protestuj. Nie należy się Wam nic więcej niż innym osobą. Kapitalizm ma swoje prawa i nic Was nie usprawiedliwa.
p.s Jesteś hipokrytą.
FITTIpalti:
Ty umiesz czytać ze zrozumieniem ?
Gdyby kogokolwiek obchodziły prawa rynku w tym kraju może faktycznie więcej bym zarabiał bez protestów i wykłócania się z pracodawcą o swoje i nie mówię tu o żadnych blokadach a o zwykłych rozmowach pracodawca<-->związki.
Za dużo nasłuchałeś się Korwina misiu ;)
Qulko pieprzone GE http://www.gepowercontrols.com/pl/contact_us/
Qlko1:
--- Cytat: Soulscream w Luty 17, 2015, 15:29:38 ---Utrudniając pracę Bogu ducha winnym ludziom wstrzymując pociągi czy obrzucając kamieniami kierwoce "tira" bo ma swoją pracę do wykonania. Idź sobie pod wiejską tam protestuj. Nie należy się Wam nic więcej niż innym osobą. Kapitalizm ma swoje prawa i nic Was nie usprawiedliwa.
--- Koniec cytatu ---
Tu daję +1. Ja z powodu strajku gumofilców miałem utrudniony dojazd do pracy każdego dnia. Nie mogłem skorzystać z dróg za które płacę podatek drogowy. Pytanie, kto dał górnikom czy rolnikom prawo do blokowania dróg?
W Polsce nikt poza górnikami i rolnikami nie lubi górników i rolników. Bo to roszczeniowa banda rodem z PRLu. Zarabiacie ile zarabiacie, nie podoba się? To zapieprzać do szkoły i przebranżowić się.
--- Cytat: FITTIpalti w Luty 17, 2015, 15:38:32 ---Gdyby kogokolwiek obchodziły prawa rynku w tym kraju może faktycznie więcej bym zarabiał bez protestów
--- Koniec cytatu ---
Eee... prawa rynku zachodzą, czy kogoś to obchodzi czy nie. Tak samo jak słoneczko świeci, niezależnie od tego czy będzie blokada drogowa z tego powodu czy nie. Sęk w tym, że w naszym kraju mało kto wie co kryje się pod mistycznym terminem "prawa rynku". To nie jest Robin Hood co to "sprawiedliwie" da mnie a zabierze sąsiadowi.
FITTIpalti:
A dlaczego płacimy podatek drogowy i jednocześnie opłaty za autostrady ?
Soulscream:
--- Cytat: FITTIpalti w Luty 17, 2015, 15:38:32 ---Za dużo nasłuchałeś się Korwina misiu ;)
--- Koniec cytatu ---
Mikke to idiota. Nie popieram go, wręcz się brzydzę. W Wielkiej Brytanii wszelkie probelmy były zgłaszane do HR i mieliśmy roczną ocene pracowniczą w korpo. Dostawaliśmy podwyżki, dodatki i ludzie umieli walczyć o swoje w cywilizowany sposób nie utrudniając innym pracy. W stanach jak stanęła budżetówka ludzie z czystego serca kupowali żołnierzom gwardii narodowej posiłki bo mieli mało kasy. A w polsce, wyjdzie mi tak burak na drogę i problemy stwarza bogu ducha winnemu kierowcy... , a później płacz że chleba nie ma.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej