Śmietnisko > Off Topic
Pierdololo o górnikach
Qlko1:
--- Cytat: FITTIpalti w Luty 18, 2015, 13:04:31 ---Jestem zadowolone ze swojej pracy ale chciał bym mieć wchuj więcej od ciebie.
--- Koniec cytatu ---
Ucz się więcej, pracuj ciężej, nikt nie będzie miał pretensji. Życzę Ci tego z całego serca. Ale jeśli mam do tego dokładać z własnych podatków to nie będę taki wyrozumiały.
--- Cytat: FITTIpalti w Luty 18, 2015, 13:04:31 ---Ja natomiast uważam że jedynym winowajcom złej kondycji górnictwa w Polsce jest jej zarząd a w zasadzie rząd który defakto ma większość w tych spółkach.
--- Koniec cytatu ---
A ja uważam że głównie są to związki zawodowe pełne niekompetentnych idiotów. Winą rządu jest tylko to, że od lat nie potrafi zabrać tym warchołom tej ogromnej siły nacisku którą związki dysponują. Bo żaden pracodawca nie jest w stanie realizować planu optymalizacji jeśli byle wsiur może wtrącić swoje trzy grosze.
--- Cytat: FITTIpalti w Luty 18, 2015, 13:04:31 ---To że jak była hossa na rynkach energetycznych i nie umieli zainwestować w nowe technologie pozwalające zwiększyć wydobycie przy jednoczesnym zmniejszeniu zatrudnienia i stopniowo zwalniać ludzi to tylko i wyłącznie wina naszego cudownego rządu.
--- Koniec cytatu ---
Zgadnij kto za każdym razem drze ryja jak tylko jest mowa o zmniejszaniu zatrudnienia i stopniowym zwalnianiu ludzi. Przeczysz sam sobie.
FITTIpalti:
Nie zgadzam się ale już mi się nie chce pisać.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej