Śmietnisko > Off Topic
Tania karta graficzna do 300 zł max.
[VIDE] Herezja:
Fakt link nie działa ale i nie mam jak Go sprecyzować.
Co do suchych faktów wersja boost ponoć jest porównywalna z gtx 660 i sporo lepsza od gtx 750 ti. Wiadomości i porównania czerpię właśnie z benchmarków jak z forum pclab.
SokoleOko:
Mam GTX 650. W połączeniu z antycznym E6600 2,4 GHz i 4 GB RAM jakoś daje radę. Przy rozdzielczości 2560x1080 mam:
- 50 FPS w WarThunder (ustawienia średnio-wysokie)
- 25 FPS w EuroTruckSimulator 2 (ustawienia wysokie)
W Eve dualboxuję na "high" bez problemu, w dużych bitkach FPS klęka mi do zera nawet na jednym koncie z ustawieniami zjechanymi na minimum.
[VIDE] Herezja:
Dziękuję za garść informacji Sokole. Mam nadzieję, że na moim kompie z jednak lepszym prockiem itd będzie to lepiej działało.
Zastanawiam się czy obecne gry choć na średnich ustawieniach będą się uruchamiać?
sztosz:
Ja przy 6950 i bardzo mocnym prockiem mam czasem fps ~25 przy średnich ustawieniach. A 6950 jest od 650 ti sporo mocniejsza (jest nawet w większości przypadków mocniejsza od 660 ti).
ManganMan:
--- Cytat: sztosz w Lipiec 05, 2015, 13:21:13 ---Ja przy 6950 i bardzo mocnym prockiem mam czasem fps ~25 przy średnich ustawieniach. A 6950 jest od 650 ti sporo mocniejsza (jest nawet w większości przypadków mocniejsza od 660 ti).
--- Koniec cytatu ---
Teraz dopiero o tym mówisz? :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej