Śmietnisko > Off Topic
Nokia Lumia 635 - Czy ktoś z Was posiada tą komórkę?
[VIDE] Herezja:
Już w piątek wygrałem aukcję. Nową komórkę wygrałem na aukcji na allegro za 285 zł gdzie na ceneo ceny zaczynają się od 450 ];). Tak że w życiu także można coś czasem trafić ciekawego za grosze a nie tylko w EVE ];)
Isengrim:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Styczeń 26, 2015, 22:35:53 ---Już w piątek wygrałem aukcję. Nową komórkę wygrałem na aukcji na allegro za 285 zł gdzie na ceneo ceny zaczynają się od 450 ];). Tak że w życiu także można coś czasem trafić ciekawego za grosze a nie tylko w EVE ];)
--- Koniec cytatu ---
Jeśli w EVE trafiasz coś za grosze, to znaczy że padłeś ofiarą scamu. Daj znać, jak ta komórka dojdzie... ;)
[VIDE] Herezja:
Nie ma problemu. A co do EVE i okazji. Jak myślisz Isen jak to się działo, że grałem 3 lata a na grę wydałem około 100 zł i prawie nigdy nie farmiłem. Dodam może, że nie scamowałem ludzi i czasem dogadywałem się w sprawie plexa za buddy program.
Trzeba wiedzieć co kupować, gdzie i od kogo ];)
[VIDE] Herezja:
Wczoraj komórka dotarła w moje progi.
Sprzedawca troszkę w tzw kulki poleciał bo miała mieć dodatkową kartę pamięci 16 gigową, której nie było i ponoć w zestawie powinna mieć dodatkową obudowę ale ... to mi w sumie do szczęścia nie potrzeba a cena raczej okazyjna bo 285 zł + przesyłka zamiast 450 zł czyli tyle ile ludzie zwykle płacą za ten model.
GlassCutter:
--- Cytat: [VIDE] Herezja w Styczeń 29, 2015, 08:43:20 ---Wczoraj komórka dotarła w moje progi.
Sprzedawca troszkę w tzw kulki poleciał bo miała mieć dodatkową kartę pamięci 16 gigową, której nie było i ponoć w zestawie powinna mieć dodatkową obudowę ale ... to mi w sumie do szczęścia nie potrzeba a cena raczej okazyjna bo 285 zł + przesyłka zamiast 450 zł czyli tyle ile ludzie zwykle płacą za ten model.
--- Koniec cytatu ---
To już wiesz skąd ta okazyjna cena :P
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej