Śmietnisko > Off Topic

Nokia Lumia 635 - Czy ktoś z Was posiada tą komórkę?

(1/10) > >>

[VIDE] Herezja:
Jak się spisuje i czy laguje jak komórki z androidem?

Aktualnie posiadam Sony Xperia E i stale mam lag systemu (większy czy mniejszy ale zawsze jest) a miesiąc temu wymazałem wszystko z komórki i zainstalowałem najnowszy soft producenta.

Zgudi:
Nie mam tego, ale mam lumie 620, moi znajomi też mają jakieś lumie i na plus: zupełnie nic nie laguje, system jest płynniejszy niż jakakolwiek wersja androida. Niestety jego możliwości jak i jakość samej przeglądarki IE są sporo do tyłu.

[VIDE] Herezja:
Co rozumiesz pod pojęciem ... jego możliwości... ?

A co do przeglądarki to chyba można zainstalować inną?

ManganMan:
Ja mam Lumię 635.
Spisuje się znakomicie - bateria trzyma przy standardowym użytkowaniu (połowa czasu leży, połowa wifi on bądź łącze komórkowe on) 2-3 dni.
Ani razu nie miałem laga, ładnie się wszystko wyświetla nawet jak ekran jest ufajdany odciskami palców.
Głośniczek z tyłu jest dość głośny, a na słuchawkach można ogłuchnąć, plus dla MS'a za ostrzeżenie z automatycznym wyciszeniem w trosce o słuch.
Wadą jest to, że jest mało aplikacji w Sklepie MS (no i apki do EVE są przestarzałe :().
No i tyle.

PS: Ostatnio wyszła Lumia Denim; poprawia co-nieco, a poza tym dodaje parę rzeczy (jak np. equalizer, dźwięk wirtualny w słuchawkach i upragniony skrót do danych komórkowych).

[VIDE] Herezja:
Czym jest ta Lumia Denim? Czy istnieją inne przeglądarki niż IE?
Co rozumiesz pod pojęciem mało aplikacji bo zakładam, że najważniejsze i najbardziej potrzebne, praktyczne są chyba dostępne?

I to co najważniejsze.
Słyszałem od znajomego, że w swojej starszej wersji lumi ma problemy z przenoszeniem danych na komórkę, ponoć musi je wysyłać do tzw chmury aby później z niej pobierać. Lubię czytać książki na komórce np do snu czyli dość często kopiuje je w postaci np plików txt i ciekawi mnie czy a raczej jak je można kopiować do pamięci komórki?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej