Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE: THE SECOND DECADE COLLECTOR'S EDITION

<< < (5/8) > >>

Boft Caen:
Fakt, dzieki :)

Pynio:
Wszystko się zgadza. Zatem robi się ciekawie. Do tej pory mam tylko jedną kolekcjonerkę, czyli Wiedźmina 2. Należało kolegów wesprzeć. CCP chyba także ;) Dzięki za info!!!

Jakub Trokowski:
Zamówiłem, ale teraz w zarządzaniu kontem mam takie info: "Your current subscription plan is 3 month(s) (90 day) recurring and the next billing date is 25 April 2015." - tak ma być? Nigdy za EVE kartą nie płaciłem, więc nie jestem pewny. Czy to samo będzie próbowało ściągać kasę z konta? Czy to się zmieni jak dodam 30 dni z PLEXa?

Filip Bonn:
Nom, mnie też tak dodało, płaciłem przez PayPal, potem w grze wbiłem PLEX i doliczyło kolejne 30 dni. Nie zdarzyło mnie się aby ściągnęło mi automatycznie kasę ale nie płaciłem też bezpośrednio kartą, zawsze przez PayPal. Dla pewności sprawdź w ustawieniach konta czy nie ma opcji autościągania.

Xeovar:

--- Cytat: Jakub Trokowski w Grudzień 22, 2014, 17:21:42 ---Zamówiłem, ale teraz w zarządzaniu kontem mam takie info: "Your current subscription plan is 3 month(s) (90 day) recurring and the next billing date is 25 April 2015." - tak ma być? Nigdy za EVE kartą nie płaciłem, więc nie jestem pewny. Czy to samo będzie próbowało ściągać kasę z konta? Czy to się zmieni jak dodam 30 dni z PLEXa?

--- Koniec cytatu ---

Generalnie jak masz recurring to sprobuje na koniec suba pociagnac kase z ostatniego srodka platnosci. Jak nie jest to karta albo paypal pozwalajacy na automatyczne obciazenie to nic sie nie stanie, po prostu ci sie skonczy sub.

Jak sie boisz to mozesz dac cancel sub, przejdzie w stain cancelled ale bedzie dzialac do daty konca.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej