Eve Online > Dyskusje ogólne

EVE: THE SECOND DECADE COLLECTOR'S EDITION

(1/8) > >>

Filip Bonn:

--- Cytuj ---EVE: THE SECOND DECADE COLLECTOR'S EDITION

HOLIDAY SPECIAL: PURCHASE BETWEEN 28 NOVEMBER AND 11 JANUARY AND RECEIVE 90 DAYS GAME TIME
--- Koniec cytatu ---

Co myślicie? Jak dają 90dni opłaconego konta do zakupu to pierwszy raz jak do tej pory jest sens się zastanowić czy warto?
cena 75 euro, po odliczeniu ceny abonamentu za 3 miesiące wyszło mi jakieś 180zł, tylko ciekaw jestem ile przyjdzie zapłacić za ewentualną przesyłkę ?

[VIDE] Herezja:
Tak z ciekawości pytam (bo i tak bym tego nie kupował) co wchodzi w skład tej kolekcjonerskiej edycji?

Larving:
Imo takie przypierdzielanie się na siłę widzę. Zestaw kosztuje 300zł i nic dziwnego, że część osób nie zdecyduje się go kupić bez względu na to, co by było w środku, bo po prostu nie mają kasy, czy zwyczaju takich pieniędzy w gry pakować. Natomiast co do samej zawartości: https://store.eve.com/collector-s-edition/eve-the-second-decade-collector-s-edition-116

Jakub Trokowski:

--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Grudzień 14, 2014, 09:58:19 ---Co myślicie? Jak dają 90dni opłaconego konta do zakupu to pierwszy raz jak do tej pory jest sens się zastanowić czy warto?
cena 75 euro, po odliczeniu ceny abonamentu za 3 miesiące wyszło mi jakieś 180zł, tylko ciekaw jestem ile przyjdzie zapłacić za ewentualną przesyłkę ?

--- Koniec cytatu ---
Sam się zastanawiałem.

Jeśli dobrze patrzę w linku od Larvinga piszą że wysyłka do Polski to ~10 euro. Ale jak w środku jest kod na między innymi PLEXa, to masz jakby łącznie 4ry PLEXy i inne (in-game) śmieci.
Liczę: ( 75 euro + 10 euro ) * 4,2 zł/euro - ~200 zł = ~157 zł
           Paczka + dostawa                          2x 2 PLEXy
(Kewtia jeszcze za ile te "śmieci" da się opchnąć - bo jeśli nie chcesz np. tej mechanicznej łapki, to może się jeszcze trochę ISKów z tego wyciśnie.

Więc pytanie sprowadza się do:
czy za "in-game śmieci" + IRL stuff chcesz dać te ~160zł?

Prywatnie, to soundtrack i artbook bym przygarnął, ale USB-riftera już niekoniecznie. Jak i ten in-game-stuff: mechaniczna łapka? Srsly?

Doom:
nie zapominaj o smiecach do dust, bonusie do Vakiri (to wyszło już? o.0 ) i malowaniu dodatkowym :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej