Eve Online > Dyskusje ogólne
EVE: THE SECOND DECADE COLLECTOR'S EDITION
Soulscream:
--- Cytat: [TS] Filip Bonn w Grudzień 18, 2014, 15:17:15 ---EVE Collector's Edition przyszła kurierem UPS, facet dał paczkę i życzył miłego dnia. Wydaje mnie się ,że gdyby w grę wchodziło cło to już bym zabulił, chyba ,że ktoś ma inne doświadczenia?
--- Koniec cytatu ---
Różnie bywa, pytanie czy do ceny był doliczony VAT? Jeżeli był to prawdopodobieństwo, że celnik się przyczepi jest bliskie zeru. Jak ciągnę rzeczy z USA to norma, że doliczają 23% VAT.
Jakub Trokowski:
Z info podawanego przy kupowaniu VAT doliczają do ceny. Więc pewnie w poniedziałek sobie zamówię. Dzięki za info.
Pynio:
Filip
Dopiszesz coś odnośnie tego info na temat 3 miesięcy suba do 22.01? Nic o tym nie ma na stronie, natomiast jest to: New account CD Key with 60 days of game time
Rozumiem, że to 60 dni dla nowego konta. Czy można to jakoś sprzedać na legalu? Nie jest mi potrzebne 3 konto. Doprecyzuj, proszę.
Pzdr
Boft Caen:
--- Cytat: Pynio w Grudzień 18, 2014, 21:41:59 ---Filip
Dopiszesz coś odnośnie tego info na temat 3 miesięcy suba do 22.01? Nic o tym nie ma na stronie, natomiast jest to: New account CD Key with 60 days of game time
--- Koniec cytatu ---
Dokladnie tez nie widze tam tego info :-)
Filip Bonn:
Ja informacje o promocji od CCP dostałem na maila, ponadto jak wejdziesz w Account Managment na stronie eve to w zakładce Services wybierasz EVE Collector's Ediotion i również na zielono będziesz miał informację o tej promocji. 3 miesiące gry dostajesz automatycznie przy zakupie ze strony EVE zaraz po wykonaniu przelewu. Reszta itemków,kodów przychodzi w pudełku. Na te 60 dni masz kod, który może użyć każdy. Co z tym kodem zrobisz zależy od Ciebie.
Edit: wkradł się błąd, promo jest do 11 JANUARY
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej