Eve Online > NoobGarten
Eksploracja - zapisywanie lokalizacji
Isengrim:
--- Cytat: Rio Eriker w Grudzień 11, 2014, 22:25:34 ---Dzisiaj wchłonęła mnie wormhole, ładnie sobie zwiedzałem, gdy dostałem 2 strzały i po zawodach. Niestety, okazało się że trzeba bookmarkować także wormhole po drugiej stronie, żeby powrócić, latałem moją kapsułą i nie mogłem trafić i musiałem zrobić "self destruction".
--- Koniec cytatu ---
Ano tak, to podstawowa zasada latania po WH - zawsze bookmarkuj dziurę, przez którą wleciałeś do danego miejsca. :)
Doom:
--- Cytat: Isengrim w Grudzień 12, 2014, 16:11:02 ---Ano tak, to podstawowa zasada latania po WH - zawsze bookmarkuj dziurę, przez którą wleciałeś do danego miejsca. :)
--- Koniec cytatu ---
Widzisz że chłopak sie uczy na błedach. Wybrał sposób od którego dupa boli, ale jednak się uczy :P
Ryo:
--- Cytat: Isengrim w Grudzień 12, 2014, 16:11:02 ---Ano tak, to podstawowa zasada latania po WH - zawsze bookmarkuj dziurę, przez którą wleciałeś do danego miejsca. :)
--- Koniec cytatu ---
Dzisiaj wleciałem w dziurę i bookmark, po drugiej stronie od razu bookmark. Zaczynam skanować i...
...kolejna dziura (w dziurze). Zapisałem lokację, przeskoczyłem zapisałem lokację i...
Znalazłem się 27 skoków od swojej stacji docelowej - fajny skrót 8)
Pytanko, jak długo się utrzymuję w systemie taka dziura?
Dux:
Chyba było dwa rodzaje dziur, jesli chodzi o ten parametr. Jedne trzymały 24 h a drugie 16 h.
Doom:
do tego dziura ma limit masy jaką można przez nią przepchać. Jak ktoś też znajdzie ten skrót i przepchnie tamtędy frachta to jak bedziesz wracał może być już pozamykane
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej