Eve Online > Dyskusje ogólne

Evernus - nowe narzędzie do obsługi marketu i zarządzania zasobami

<< < (14/18) > >>

Pete Butcher:
Właśnie wypuściłem nową wersję. Zaraz się wezmę za ten build 32bit.

Lukas Rox:
Super, dzięki. Jak się pojawi to potestuję i napiszę obiecany post :-)

Pete Butcher:

--- Cytat: Lukas Rox w Sierpień 20, 2014, 21:54:34 ---Super, dzięki. Jak się pojawi to potestuję i napiszę obiecany post :-)

--- Koniec cytatu ---

I się pojawiło: https://bitbucket.org/krojew/evernus/downloads/evernus-setup-1.8-32bit.exe

Jakby co, wersja 64bit jest tą oficjalną; 32 lepiej na razie traktować jako ciekawostkę, chociaż zdaje się wszystko normalnie działać. Do posta polecałbym jednak 64 :)
Mała prośba - mógłbyś jeszcze dzisiaj napisać czy się zainstalowało i uruchomiło? Trochę głupie pytanie ale bez normalnego 32bit systemu nie chcę nawet nieoficjalnie linka ludziom dawać, dopóki się nie upewnię, że chociaż się odpala tam :)

Lukas Rox:

--- Cytat: Pete Butcher w Sierpień 20, 2014, 22:12:16 ---I się pojawiło: https://bitbucket.org/krojew/evernus/downloads/evernus-setup-1.8-32bit.exe

Jakby co, wersja 64bit jest tą oficjalną; 32 lepiej na razie traktować jako ciekawostkę, chociaż zdaje się wszystko normalnie działać. Do posta polecałbym jednak 64 :)
Mała prośba - mógłbyś jeszcze dzisiaj napisać czy się zainstalowało i uruchomiło? Trochę głupie pytanie ale bez normalnego 32bit systemu nie chcę nawet nieoficjalnie linka ludziom dawać, dopóki się nie upewnię, że chociaż się odpala tam :)

--- Koniec cytatu ---

Hej,  instaluje się, ale przy uruchomieniu dostaję błąd: (null) nie jest aplikacją win32

Pete Butcher:

--- Cytat: Lukas Rox w Sierpień 21, 2014, 10:54:37 ---Hej,  instaluje się, ale przy uruchomieniu dostaję błąd: (null) nie jest aplikacją win32

--- Koniec cytatu ---

Ech wiedziałem, że na normalnym systemie coś się stanie. No nic, się wieczorem sprawdzi. Na razie masz na pewno działającą wersję 64.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej