Eve Online > Dyskusje ogólne
Evernus - nowe narzędzie do obsługi marketu i zarządzania zasobami
Lukas Rox:
Czy jest szansa na 32-bitową binarkę pod Windows? Moja maszyna deweloperska to stary Acer Aspire One, ciągle na chodzie ;-)
Pete Butcher:
--- Cytat: Lukas Rox w Sierpień 19, 2014, 20:54:30 ---Czy jest szansa na 32-bitową binarkę pod Windows? Moja maszyna deweloperska to stary Acer Aspire One, ciągle na chodzie ;-)
--- Koniec cytatu ---
Jutro (mam nadzieję) wyjdzie spory update i spróbuję zrobić build 32. Jakby co nie gwarantuję absolutnie nic jeśli chodzi o stabilność. Ani razu nawet nie odpaliłem 32bit. Teoretycznie wszytko powinno działać ale wiadomo jak to z teoriami bywa.
ManganMan:
--- Cytat: Pete Butcher w Sierpień 19, 2014, 21:54:00 ---Jutro (mam nadzieję) wyjdzie spory update i spróbuję zrobić build 32. Jakby co nie gwarantuję absolutnie nic jeśli chodzi o stabilność. Ani razu nawet nie odpaliłem 32bit. Teoretycznie wszytko powinno działać ale wiadomo jak to z teoriami bywa.
--- Koniec cytatu ---
W międzyczasie spróbuję QTCreatorem i MingW coś zrobić. A tymczasem error z aktywnymi zadaniami - pokazuje mi wycinek okna, a błąd jest następujący:
--- Kod: ---QXcbConnection: XCB error: 8 (BadMatch), sequence: 1617, resource id: 60817454, major code: 42 (SetInputFocus), minor code: 0
--- Koniec kodu ---
Pete Butcher:
--- Cytat: ManganMan w Sierpień 20, 2014, 09:46:23 ---W międzyczasie spróbuję QTCreatorem i MingW coś zrobić. A tymczasem error z aktywnymi zadaniami - pokazuje mi wycinek okna, a błąd jest następujący:
--- Kod: ---QXcbConnection: XCB error: 8 (BadMatch), sequence: 1617, resource id: 60817454, major code: 42 (SetInputFocus), minor code: 0
--- Koniec kodu ---
--- Koniec cytatu ---
Zgłoś do qt.
ManganMan:
--- Cytat: Pete Butcher w Sierpień 20, 2014, 10:04:03 ---Zgłoś do qt.
--- Koniec cytatu ---
Nim wyślę, to spróbuję zaktualizować QT (mam aktualnie wersję 5.2.1).
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej