Eve Online > Dyskusje ogólne
1 sierpnia - 17:00 - czy PL community coś robi w EVE?
Coritsikaela Enth:
Po prostu nie widze w tym celu - idea jak rozumiem jest taka żeby niedaleko Jita latać PL flota i rzucac puszki "hail powstańcy" i krzyczeć to na localu czy coś mniej więcej takiego?
Problemy są takie: nie wszyscy jak Ty mieszkają w hi i hasają w okolicy Jita: 1/4 ludzi mieszka w WH i mogą nawet nie znaleść dziuru do Hi na czas, 1/4 mieszka w null i maja 70 jumpów do jita, 1/4 mieszka/mieszkała w low i maja security status taki że nic w hi-secu nie porobią. Więc 3/4 community odpada od razu.
A zebranie reszty? Powiem Ci, że szczerze armady frachtów latających na auto będą zwracały mała uwage na 10-15 osób spamujących "wiwat powstańcy"
Więc IMO akcje upamiętniające tak, akcje upamiętniające w grach komputerowych nie.
[BWTF] Xapitan Bomba:
Ja osobiście mam to w dupie bo każdy kosmos to miejsce które reprezentujemy jako rasa a nie sztuczne byty typu Państwo.
Ale gdyby jakiś polski sojusz miał sov, to mógłby go sobie uroczyście zaorać (uwalić station services, pooflinować posy, porefować co się da) a potem ogłosić że wzorem powstańców udupiliśmy własny dom i czekamy aż ktoś to dorżnie żebyśmy byli tak bardzo bohaterscy jak 80 lat temu.
No Poland in space, only spaceman.
sneer:
a tak zupelnie z boku ...
polacy upamietniajacy tam powstanie warszawskie
japonczycy zrzucenie bomby atomowej
arabowie pikietujacy o bierzaca sytuacje w strefie gazy a ukraincy o powstanie w donbasie
i tysiac i jeden roznych waznych dla innych narodow faktów , wydarzen,dat etc ....
naprawde chcecie to ogladac w eve ? historyczno - polityczne odnosniki do RL ?
ja mysle ze jednak nie
to nie przeszkadza poswiecic temu tyle czasu i uwagi RL ile kto ma ochote
pozwolcie ludziom w grze...grac
tylko tyle i az tyle
bo to z gra nie ma nic wspolnego
p.s. nic nie wspominalem o psychiatrze
nieładnie to tak manipulowac moja pani
[BWTF] Xapitan Bomba:
Grunwald też uczcimy?
Theronth:
Co roku 10 kwietnia rozbijam Thoraxa o monument w Amarr, honorując pamięć poległych bohaterów-patriotów.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej